FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

UPDATE Dinamo a prezentat două transferuri, la o zi după 1-3 cu Oțelul

Lamine Ghezali, în dreapta, și Quentin Bena, în stânga, alături de administratorul special // foto: Facebook @ Dinamo Bucuresti
Lamine Ghezali, în dreapta, și Quentin Bena, în stânga, alături de administratorul special // foto: Facebook @ Dinamo Bucuresti

Articol de - Publicat miercuri, 17 august 2022 16:00 / Actualizat miercuri, 17 august 2022 16:18

Dinamo a anunțat astăzi două transferuri. Mijlocașul ofensiv Lamine Ghezali (23 de ani) și „închizătorul” Quentin Bena (24) au semnat cu clubul alb-roșu. Cei doi erau liberi de contract și s-au pregătit în această vară cu echipa sindicatului fotbaliștilor din Franța, UNFP.

UPDATE ora 16:00 » Ghezali și Bena nu vor juca cu Viitorul Tg. Jiu

Dinamo nu se va putea baza pe cei doi jucători aduși în următoarea etapă, împotriva lui Viitorul Tg. Jiu, pe 20 august. Lamine Ghezali și Quentin Bena sunt în urmă cu pregătirea fizică și mai au nevoie de timp pentru a se pune la punct.

Patriche a revenit la antrenament

Răzvan Patriche (37 de ani), cel mai experimentat fundaș din lotul lui Dinamo, s-a întors azi la antrenamentele colective. Stoperul a fost accdentat și a lipsit în ultimele 6 săptămâni.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Învinsă de Oțelul Galați în a doua etapă de campionat, 1-3, și cu antrenorul Ovidiu Burcă în așteptare de întăriri, Dinamo a anunțat astăzi două transferuri.

Este vorba despre doi mijlocași francezi cu origini africane, unul de profil ofensiv, celălalt obișnuit mai degrabă cu poziția de „închizător”.

„La revedere, tată!” » Gigi Becali îl dă afară pe fotbalistul adus în această vară: „Nu mai vede iarba FCSB-ului în viața lui!”
FCSB
„La revedere, tată!” » Gigi Becali îl dă afară pe fotbalistul adus în această vară: „Nu mai vede iarba FCSB-ului în viața lui!”

Dinamo a anunțat astăzi două transferuri

Unul este Lamine Ghezali, mijlocaș ofensiv / dreapta cu origini algeriene care a evoluat ultima dată la echipa secundă a celor de la St. Etienne, celălalt Quentin Bena, mijlocaș defensiv care vine de la Chamois Niortais, din al doilea eșalon francez.

Ghezali este fost internațional francez de tineret, cu două meciuri la U18 și unul la nivel U17, și are o cotă de piață de 250.000 de euro. Bena stă mai bine la acest capitol, fiind evaluat la 300.000 de euro.

La ultimul meci, 1-3 cu Oțelul, Ovidiu Burcă i-a utilizat în linia de mijloc pe Alin Dudea, Neluț Roșu și Antonio Bordușanu.

Mai multe știri despre Dinamo: 

Vlad Iacob, agasat de suporterii lui Dinamo: „Ne-am săturat!” + Transferuri urgente anunțate: „Vin săptămana asta”

DDB și-a ales noul președinte » Câștigător detașat, după ce doar 44% dintre votanți și-au exprimat preferințele

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
istet10
istet10  •  20 August 2022, 23:05
Postat de paolo11 pe 18 August 2022, 09:23

Și toți luați moca...sa vezi ce va arde-n derriere Tg. Jiu!

Se intampla, dar Iacob este linistit.

demolarii
demolarii  •  18 August 2022, 10:01

Pe cand sindicatul din România al fotbastilor va avea un program pentru jucătorii fără echipă?

paolo11
paolo11  •  18 August 2022, 09:23
Postat de madalin_eivissa pe 17 August 2022, 22:25

DEJA SUNT 12 TRANSFERURI...E GREU SA LEGI O ECHIPA CU ATATIA NOI VENITI! HAI DINAMO!!

Și toți luați moca...sa vezi ce va arde-n derriere Tg. Jiu!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează