INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  INTERNAȚIONAL

Dezvăluire neașteptată. Gică Hagi a făcut o schimbare peste capul lui Mircea Lucescu: „Mi-a spus: «Dezbracă-te și intră!»”

Gică Hagi și Mircea Lucescu foto: arhiva GSP
Gică Hagi și Mircea Lucescu foto: arhiva GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 septembrie 2022 16:01 / Actualizat miercuri, 28 septembrie 2022 16:25

Fostul campion al Turciei cu Galatasaray și Fenerbahce, fundașul Fatih Akyel (44 de ani), a dezvăluit într-un interviu modul în care Gică Hagi a jucat un rol cheie în adjudecarea Supercupei de către formația „Cim Bom Bom” din 2000 în fața celor de la Real Madrid, scor 2-1.

Fatih Akyel a povestit modul în care Gică Hagi și-a asumat rolul de antrenor în locul lui Mircea Lucescu și l-a introdus pe finalul meciului în locul lui Capone.

Fatih Akyel, uluit de Hagi: „Mi-a spus: «Dezbracă-te și intră!»”

„Gheorghe Hagi s-a dus la Lucescu și a vorbit ceva. Apoi a venit la mine și mi-a spus: «Pregătește-te, vei juca». S-a mai dus la Mircea Lucescu încă o dată, apoi a venit înapoi spre mine și mi-a replicat: «Dezbracă-te repede!». Mi-a scos pantalonii de trening din picioarele și am intrat să joc”, a rememorat Fatih Akyel într-un interviu pentru Sportbox, citat de aksam.tr.

Mișcarea lui Gheorghe Hagi avea să aducă Supercupa Europei în Turcia. Intrat în locul lui Capone, Fatih Akyel i-a centrat lui Jardel pentru golul victoriei din minutul 103. În timpul regulamentar, Jardel a deschis scorul din penalty în minutul 41 și tot de la punctul cu var a egalat Raul pentru Real Madrid în minutul 79.

În acea partidă, Hagi a evoluat timp de 72 de minute, fiind schimbat cu Bulent Akin. În schimb, Gică Popescu a evoluat pe tot parcursul meciului.

Video. Rezumat Galatasaray- Real Madrid în Supercupa Europei 2000

Citește și alte știri:

Pe cine vede Pițurcă favorită la titlu, deși „are cel mai slab lot din ultimii 10 ani”

Un fost internațional îi taie elanul lui Becali: „Nu văd un 4-4-2 cu Omrani și Compagno în atac”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
Nini
Nini  •  29 Septembrie 2022, 11:39

Ce tâmpenii . Fotbalistul turc spune clar ,ca Hagi transmite hotărârea lui Lucescu. Încă o imbecilitate a așa zisilor ziaristi

romeverest
romeverest  •  28 Septembrie 2022, 17:46

Declaratie care nu surprinde pe nimeni !! In perioada aia se vorbea foarte mult de faptul ca Hagi facea echipa la Galatasaray chiar daca Lucescu era antrenor !! Aceea echipa, castigatoare a Cupei Uefa si a Supercupei era formata, gandira si antrenata de catre Fatih Terim, Imperatorul fotbalului turcesc !! La acea finala Lucescu era la primil sau meci pe banca lui Galatasaray pentru ca Terim plecase la Fiorentina !!

dobrin
dobrin  •  28 Septembrie 2022, 17:39

Asa spunea si Mihai Stoica la facultate.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează