FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Sorin Cârțu l-a făcut praf pe Mirel Rădoi: „Nu ți-e rușine? Să nu mai pronunțe numele și să uite de mine! Să nu mai aud de el!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 07 decembrie 2022 22:40 / Actualizat miercuri, 07 decembrie 2022 23:05

Sorin Cârțu, președintele Universității Craiova, a avut o reacție dură la adresa lui Mirel Rădoi.

Fostul internațional și-a dat demisia azi din funcția de antrenor al clubul craiovean și l-a atacat pe Sorin Cârțu, care azi i-a dat o replică dură.

Cine vine în locul lui Mirel Rădoi la CS Universitatea Craiova » Gazeta a aflat cine e pe lista lui Rotaru: „Știu pe cine vreau din iarnă”
CS UNIVERSITATEA CRAIOVA
Cine vine în locul lui Mirel Rădoi la CS Universitatea Craiova » Gazeta a aflat cine e pe lista lui Rotaru: „Știu pe cine vreau din iarnă”

Sorin Cârțu, replică acidă pentru Mirel Rădoi: „Bă, dar ce tot ne ameninți că pleci? Ce tot spui că ai bani? Ce, noi nu avem?”

„Nu îți e rușine? Nu îți dai seama ce vorbești? El tot spune că are bani, că pleacă... Bă, dar ce tot ne ameninți că pleci? Ce tot spui că ai bani? Ce, noi nu avem? De asta te-am adus la echipa asta. Ți-am dat cât ai cerut, 15.000 de euro, ca Pițurcă și Reghecampf, antrenori cu experiență. Ți-am dat cât ai vrut. Ia-ne banii, mă! Ia-ne banii! Nu ne arăta ce bani ai tu. 

Ai bani din antrenorat? Ai bani din ce ai jucat, din afaceri... Bravo. Dar nu ai bani din antrenorat. Noi te-am angajat ca antrenor, nu să ne explici ce bani ai tu. Niște prosteli... 

Eu nu știu dacă am văzut 3 sau 4 antrenamente ale lui Rădoi. Nu am fost nici la Reghecampf, nici la Bergodi. Am evitat pentru a nu crede că fac spionaj. Nu am discutat cu Rădoi despre antrenamente... Niște prosteli. 

Nu vreau să mai aud numele lui! Nu vreau să mai pronunț numele lui! E ultima dată. Îl sfătuiesc să nu îmi mai pronunțe numele și să uite că am fost în existența lui. 

Ai ratat obiectivul din Cupă, ai ratat obiectivul de a nu pierde cu FCU Craiova. Nu te supăra. Am acceptat înfrângerea, dar nu putem fi de acord. Atât am de spus”, a spus Sorin Cârțu la PrimaSport.

Citește și: 

Mirel Rădoi A DEMISIONAT și a pornit războiul cu șefii lui CSU Craiova: „Nea Sorin Cârțu s-a uitat la altă partidă! Să o rezolvăm față în față, nu la TV”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (58)
vonclaudev
vonclaudev  •  08 Decembrie 2022, 21:40

cartu?caracter obscen,atata vreme cat acoperi gunoiul sub pres esti zero....conducator aratat de toti cu degetul,toti sunt prosti numai el este .....

gicab
gicab  •  08 Decembrie 2022, 16:52
Postat de adrian.7 pe 08 Decembrie 2022, 15:26

Cârțu nu este antrenorul acela care a ajuns pe prima pagina a ziarelor străine după ce a spart cu pumnul geamul unei bănci de rezervă?

Ăla era mm când a bătut un spectator sprijinit da badigarzi

adrian.7
adrian.7  •  08 Decembrie 2022, 15:26

Cârțu nu este antrenorul acela care a ajuns pe prima pagina a ziarelor străine după ce a spart cu pumnul geamul unei bănci de rezervă?

Vezi toate comentariile (58)
Comentează