INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TOTTENHAM - MANCHESTER CITY 1-0

VIDEO + FOTO Tottenham - Manchester City 1-0 » Harry Kane a adus victoria cu un gol istoric. Guardiola, nervos după ce arbitrul i-a refuzat un penalty clar

Articol de - Publicat duminica, 05 februarie 2023 18:07 / Actualizat duminica, 05 februarie 2023 20:52

Manchester City nu a putut profita de pasul greșit făcut de liderul Arsenal. Trupa lui Pep Guardiola a pierdut pe terenul lui Tottenham, 0-1, în etapa a 22-a din Premier League. „Cetățenii” au cerut penalty la ultima fază.

Cu gândul de a se apropia de două puncte de Arsenal, Manchester City a început ezitant meciul, iar Tottenham a profitat.

Harry Kane, gol istoric în Tottenham - Manchester City

În minutul 15, după o greșeală a defensivei lui City, care a pierdut posesia pe faza de construcție, mingea a ajuns la Harry Kane, care a finalizat cu un șut din mijlocul careului.

A fost golul 267 pentru atacantul englez în tricoul lui Tottenham. Acesta a devenit cel mai bun marcator din istoria clubului londonez, depășindu-l pe Jimmy Greaves. 

În ultimul minut al primei reprize, City a ratat șansa de a egala, dar șutul lui Mahrez a lovit bara. În repriza a doua, City a dominat jocul, dar nu a reușit să pună în pericol poarta lui Lloris. 

Penalty refuzat pentru Manchester City 

În minutul 90+4 a avut loc cel mai controversat moment al partidei. Hugo Lloris a ieșit greșit pe centrare și l-a lovit cu mâna în față pe Rodri. Nu e clar dacă apucă să lovească și mingea. 

Tottenham - Manchester City 1-0 » Harry Kane a adus victoria cu un gol istoric. Guardiola, nervos după ce arbitrul i-a refuzat un penalty clar

Arbitrul Andrew Madley nu a dictat penalty și nici nu a revăzut faza la VAR, în ciuda protestelor venite din partea lui Guardiola și din partea jucătorilor.

FINAL. Tottenham - Manchester City 1-0

Tottenham - Manchester City, echipe de start

Tottenham: Lloris - Romero. Dier. Davies - Emerson, Hojbjerg, Bentancur, Perisic - Kulusevkis, Kane, Son 
Rezerve: Forster, Bissouma, Danjuma, Lenglet, Porro, Richarlison, Sanchez, Sessegnon, Skipp
Antrenor: Antonio Conte 

Manchester City: Ederson - Lewis, Walker, Aknanji, Ake - Rodri, B.Silva - Mahrez, J. Alvarez, Grealish - Haaland 
Rezerve: Ortega, De Bruyne, Dias, Gomez, Gundogan, Laporte, Palmer, Perrone, Philips 
Antrenor: Pep Guardiola

După 20 de meciuri, Manchester City este pe 2 în Premier League, cu 45 de puncte. Cu o victorie, elevii lui Guardiola s-ar apropia la două puncte de Arsenal. Tottenham este pe 5, cu 36 de puncte, la 4 puncte de locul 4, Newcastle.

Citește și: 

Toți pentru Messi » Antrenorul lui PSG, foarte clar: „Cer echipei să joace pentru Leo”

Spaniolii scriu că Haaland s-a săturat de Guardiola și vrea să plece de la City!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
BindenDanDat
BindenDanDat  •  06 Februarie 2023, 03:48
Postat de realcf pe 05 Februarie 2023, 20:43

Stai linistit! Super robotul, inumanul Hallland, cand joaca cu o echipa din top 5 nu este decat um jucator uman, nimic special!

Uite ce zic altii mai doxati ca mine… /// “Arguably the best manager of the last decade regardless of the finances”….trust that comment is being facetious? I don’t recall Pep ever taking a 10th place team and rebuilding them with an average or low amount of player transfer funds available. Or getting a 2nd div team promoted. I do recall him taking a quadruple winning Bayern the season before and making them worse over the next 3 seasons even with more money and better players than his predecessor Jupp Heynkes who won it all with less. I do recall Pep not winning the CL, making the final only once, with more money for player transfers than any manager in the history of football even accounting for inflation. I do recall a Pep only being able to win the CL with Messi and even now when he has the widely acknowledged best centre forward in the world, Haaland, is demonstrating once again that he doesn’t like centre forwards as Haaland’s previously plethoric scoring rate is now grinding to a halt the more influence Pep has on him. I do recall Pep having a losing head to head record all time vs Klopp, a manager who’s had at best 1/4 of Pep’s player transfer budget over the same period of time. Best manager? Ha. That’s a laugh.

mafa
mafa  •  05 Februarie 2023, 22:36

Guardiola se asemana incet incet cu Murinho, plange la fiecare partida....!!..

BindenDanDat
BindenDanDat  •  05 Februarie 2023, 21:30

O alta chestie, pe care toată media se face ca nu o vede, este ca si amicul Pep, azi, e la fel de paralel ca si Klopp. Poate pleacă împreuna sa zoace contra lui Ronaldo, ca e soare si frumos.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează