INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

OFICIAL Antrenor demis în Premier League » Raul Gonzalez, chemat să îl înlocuiască

Jesse Marsch (49 de ani) a fost demis de pe banca lui Leeds United. Americanul lasă echipa pe locul 17, primul deasupra liniei retrogradării.
Jesse Marsch (49 de ani) a fost demis de pe banca lui Leeds United. Americanul lasă echipa pe locul 17, primul deasupra liniei retrogradării.

Articol de - Publicat luni, 06 februarie 2023 17:53 / Actualizat luni, 06 februarie 2023 19:54

Jesse Marsch (49 de ani) a fost demis de pe banca lui Leeds United. Americanul lasă echipa pe locul 17 în Premier League, primul deasupra liniei retrogradării.

Jesse Marsch a fost instalat pe banca lui Leeds în februarie 2022, înlocuitor al lui Marcelo Bielsa. Antrenorul american și-a îndeplinit obiectivul, a salvat echipa de la retrogradare, dar în actuala stagiune nu a putut păstra ritmul. Mandatul lui s-a încheiat oficial astăzi, după 32 de meciuri și un procentaj al victoriilor de doar 25%.

Jesse Marsch, demis de la Leeds

Conducerea lui Leeds caută un înlocuitor rapid. Potrivit jurnalistului Fabrizio Romano, pe listă se află Carlos Corberan (39 de ani), actualul antrenor al lui West Brom, ocupanta locului 6 în Championship.

Cealaltă variantă, potrivit Marca, este Raul Gonzalez (45 de ani). Fostul mare atacant spaniol se află acum pe banca echipei secunde a lui Real Madrid. Raul a fost contactat de Leeds și după demiterea lui Marcelo Bielsa.

Misiune complicată pentru Leeds

Noul manager al lui Leeds va avea un debut teribil de mandat. Pe 8 și pe 12 februarie o va înfrunta, în Premier League, pe Manchester United.

Situația din clasament este complicată. Leeds a strâns doar 18 puncte în primele 20 de runde. Este la egalitate cu Everton, formație aflată pe primul loc retrogradabil.

Clasamentul la zi din Premier League

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Un român de 19 ani, desemnat de Federația Italiană cel mai bun fotbalist al lunii ianuarie în campionatul Primavera

Un fost mare fotbalist al lui Liverpool îl atenționează pe Erling Haaland: „Cred că a greșit când a ales să semneze cu Manchester City”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
inshallah
inshallah  •  07 Februarie 2023, 18:46

retrogradare placuta !

fibra
fibra  •  06 Februarie 2023, 19:33

Prevad ca au facut o mare greseala.Sper sa nu am dreptate.M-ar interesa parerea d.lui Drejan ca fan al echipei.

14abcdefgh14
14abcdefgh14  •  06 Februarie 2023, 18:30

@GSP Ce spuneti de o stire cu Istvan Kovacs? Arbitreaza maine una dintre semifinalele de la FIFA CWC, Flamengo - Al Hilal. Cand a fost rezerva la primul meci repede ati mai scris...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează