FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

EXCLUSIV Antrenorul lui Dinamo se înscrie la cursurile pentru licența UEFA PRO: „Am urmat pașii firești dezvoltării profesionale”

Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo.
Foto: Cristi Preda (GSP)
Ovidiu Burcă, antrenor Dinamo. Foto: Cristi Preda (GSP)

Articol de - Publicat sambata, 18 martie 2023 07:45 / Actualizat sambata, 18 martie 2023 10:30

Ovidiu Burcă, 43 de ani, antrenorul care speră să o readucă pe Dinamo înapoi în Liga 1, a luat o decizie importantă pentru cariera lui. S-a înscris la cursurile pentru licența UEFA PRO.

  • Dinamo - Gloria Buzău va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport, Prima Sport și Orange Sport 

Tânărul tehnician activează la Dinamo cu licență UEFA A, Sorin Colceag fiind antrenorul cu licență Pro la formația din Ștefan cel Mare.

Edi Iordănescu a anunțat „tricolorii” pentru meciurile cu Andorra și Belarus! Cine sunt cei 2 debutanți și marii absenți
EURO 2024
Edi Iordănescu a anunțat „tricolorii” pentru meciurile cu Andorra și Belarus! Cine sunt cei 2 debutanți și marii absenți

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, vrea licența UEFA PRO

„O să mă înscriu în acest an la licența Pro, am urmat pașii firești dezvoltării profesionale", a declarat Burcă pentru GSP.ro.

Ovidiu a îmbrățișat relativ curând meseria de antrenor. A început ca director sportiv la Oțelul Galați (2014/2015), a fost președinte și director general la Rapid București (2015-2020), apoi manager la Rapid U19 și la Rapid II, antrenor principal la Slatina, pe care a promovat-o în Liga 2 în vara 2022, iar din iulie 2022 e antrenor principal la Dinamo.

1.100 de leicostă viza anuală de antrenor la Liga 1, 800 de lei - Liga 2

Ovidiu Burcă a reaprins speranțele roș-albilor, care sunt aproape de un sold-out în perspectiva confruntării cu Gloria Buzău, echipa lui Adrian Mihalcea.

Dinamo - Gloria Buzău, în prima etapă de play-off din Liga 2

Dinamo se pregătește de meciul de duminică, de la ora 12:00, pe stadionul „Arcul de Triumf”, contra celor de la Gloria Buzău, prima etapă de play-off.

27 de mii de leicostă înscrierea și cursul pentru licența Pro la Școala Federală de Antrenori

„Câinii” visează la revenirea în Liga 1. Mai ales că CSA Steaua nu are drept de promovare, practic au de depășit o echipă ca să prindă barajului sau trei ca să promoveze direct.

Chiar dacă mai e drum lung până în primul eșalon, în perspectiva unei eventuale promovări, Ovidiu Burcă trebuie să-și rezolve și situația lui.

VIDEO. Ovidiu Burcă, declarații după calificarea lui Dinamo în play-off: „Play-offul Ligii a 2-a nu reprezintă o performanță pentru un club ca Dinamo”

Citește și: 

„Bomba anului” sau reclamă gratis? Prietenul lui Becali, patron în Liga 2, vrea să reînființeze o echipă de legendă din România!

Neașteptat! A părăsit-o pe Sepsi și va antrena o formație cu pretenții din Liga 2: „Mereu a vrut să fie principal”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
securinamo89
securinamo89  •  19 Martie 2023, 14:13
Postat de rocky3 pe 18 Martie 2023, 15:53

Bravo Mister, ai licență să preiei echipa?:)))

Are pe Netflix.

creeperno807
creeperno807  •  18 Martie 2023, 22:30

Burca nu vrea sa fie sluga!

istet10
istet10  •  18 Martie 2023, 19:09

Bravo! Fa scoala si pe urma te angajeaza Gigi!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează