Articol de - Publicat vineri, 24 martie 2023 08:53 / Actualizat vineri, 24 martie 2023 08:53

Anamaria Prodan, agent de jucători, râde de vicecampioana României, FCSB, și de patronul echipei, Gigi Becali. 

Impresarul consideră că latifundiarul din Pipera ar trebui să își ia licența de antrenor, dat fiind faptul că Becali se implică în totalitate atât în alcătuirea primului „11”, cât și la efectuarea schimbărilor. 

Veste mare pentru FCSB! Revine după o lună și va juca împotriva CFR-ului
FCSB
Veste mare pentru FCSB! Revine după o lună și va juca împotriva CFR-ului

Anamaria Prodan ia în râs situația de la FCSB: „Gigi Becali trebuie își ia licența de antrenor”

„La FCSB nu o să poată face nimeni nimic. Cât timp Gigi Becali nu face un pas înapoi, să lase antrenorul să își ducă la bun sfârșit meseria, nu o să poată face nimeni nimic. Este adevărat că patronul, pentru că bagă bani, are un cuvânt de spus, dar ceea ce se întâmplă la FCSB, în acest moment, este hilar. 

Poate de asta nu merg lucrurile. Nu spun că Gigi Becali este bun sau rău, departe de mine asta. Nu vreau să mă mai cert cu nimeni. Este părerea mea, a unui om de fotbal. Cred că o echipă de fotbal trebuie lăsată condusă de un antrenor care a făcut performanță și care are experiență

La FCSB, Gigi Becali trebuie își ia licența de antrenor, și nu o zic cu răutate, a învățat fotbal în toți anii ăștia. Nimeni nu va mai avea ce să comenteze și ce să spună, ești patron și antrenor, ca Gică Hagi. 

Dacă nu, niciodată nu o să poți să faci nimic. A băgat bani foarte mulți, are impresia că știe foarte foarte foarte bine fotbal și normal că nu există un antrenor suficient de bun. Și dacă vine Mourinho, se vor lua la scandal în 10 minute. 

Pentru Gigi, cel mai simplu ar fi, și eu i-am zis de mulți ani, să își ia licența și atunci termină cu toată lumea, nimeni nu-l mai ia peste picior. Știe fotbal, face fotbal pe banii lui, îi convine. E cel mai ușor”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit Playsport. 

VIDEO. Gigi Becali, despre apărarea deficitară a celor de la FCSB: „O să-l încerc pe Ovidiu Popescu”

Citește și: 

Gigi Becali va fi judecat! Poate ajunge din nou la închisoare

MM Stoica: „Cu CSA Steaua se dă foc la bani! Vor doar să ajungă la mizeria aia înfiorătoare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”