FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA

UPDATE Și-a revenit după comoția suferită la națională și e pregătit pentru derby-ul cu CFR Cluj

Gjoko Zajkov  (stânga)/ foto Imago Images
Gjoko Zajkov (stânga)/ foto Imago Images

Articol de , - Publicat luni, 27 martie 2023 17:22 / Actualizat luni, 27 martie 2023 17:22

Gjoko Zajkov (28 de ani), fundașul central al Universității Craiova, este incert pentru duelul cu CFR Cluj, meci disputat la revenirea Ligii 1.

  • Universitatea Craiova - CFR Cluj, în etapa a doua di play-off, are loc pe 2 aprilie, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și televizat pe Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1

UPDATE 17:20 / Gjoko Zajkov, apt pentru meciul cu CFR Cluj

Gjoko Zajkov și-a revenit după comoția suferită la echipa națională și este pregătit pentru derby-ul cu CFR Cluj. Dacă totul va fi în regulă până în ziua meciului, ar putea fi folosit titular.

„Am fost lovit la cap, nu a fost confortabil, dar acum sunt OK. Sper ca totul să fie bine și dacă se va apela la mine, pot juca în derby-ul de duminică. Eu sunt apt", a transmis Zajkov pentru Gazeta Sporturilor.

Zajkov, titularul Universității Craiova, incert pentru meciul cu CFR

Zajkov a jucat pentru naționala Macedoniei de Nord cu Malta, scor 2-1, iar pe final s-a accidentat. Stoperul a devenit incert pentru duelul cu CFR Cluj, potrivit Fanatik.

Cât de bogat e, de fapt, Gigi Becali? A refuzat 1 miliard de euro!
FCSB
Cât de bogat e, de fapt, Gigi Becali? A refuzat 1 miliard de euro!

Zajkov, jucător transferat în iarnă, este titular indiscutabil la CSU Craiova. Internaționalul din Macedonia de Nord a jucat de la început în ultimele 7 meciuri ale oltenilor în Superliga.

Zajkov a debutat la Craiova chiar într-un meci cu CFR Cluj, în sezonul regular din Liga 1, câștigat de juveți cu 2-0 pe „Ion Oblemenco”

Fundașul central a jucat până spre finalul partidei Macedoniei de Nord cu Malta, când a fost înlocuit după ce a suferit o comoție. El a fost transportat atunci direct la spital. Nu va juca în amicalul naționalei sale cu Insulele Feroe și este incert pentru meciul de duminică împotriva lui CFR Cluj.

„Zajkov a fost amețit și a fost transportat la spital”, a transmis Blagoja Milevski, selecționerul Macedoniei de Nord, după meciul cu Malta.

Citește și:

Cine transmite la TV meciul România - Belarus + Cine va comenta partida

FRF răspunde după ironia lui Ion Țiriac: „E bine că s-a culcat liniștit”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează