FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

VIDEO Gest controversat al lui Paul Iacob după golul cu FCSB! Fundașul, misterios la zona mixtă: „Nu puteai să nu mă întrebi?”

Paul Iacob și-a bătut obrazul după ce a marcat în poarta lui Târnovanu (captură TV DigiSport)
Paul Iacob și-a bătut obrazul după ce a marcat în poarta lui Târnovanu (captură TV DigiSport)

Articol de - Publicat duminica, 28 mai 2023 13:19 / Actualizat duminica, 28 mai 2023 14:51

Paul Iacob (26 de ani) a avut o evoluție solidă pentru Rapid în meciul câștigat clar cu FCSB, a reușit să și marcheze, însă e dezamăgit de numărul de minute pe care l-a prins. Fundașul s-a bucurat că a ieșit sănătos de pe teren, deși recunoaște că lipsa meciurilor l-a chinuit.

„Un final dulce de sezon, o victorie cu FCSB nu are cum să fie decât dulce, mai ales că am jucat pe terenul lor, de unde nu mulți pleacă cu puncte acasă. Iar când marchezi, ca fundaș, pentru că se întâmplă rar, te bucuri mult mai mult. Mă bucur că am ieșit cu bine din acest meci. Pentru că după două luni de stat, în care n-am intrat, am avut crampe din minutul 30. A fost greu”, a zis Paul Iacob la zona mixtă. 

Portarul de 16 ani al Rapidului a doborât un record vechi de 70 de ani! Moment istoric în finalul derby-ului FCSB - Rapid
FCSB - RAPID 1-5
Portarul de 16 ani al Rapidului a doborât un record vechi de 70 de ani! Moment istoric în finalul derby-ului FCSB - Rapid

Paul Iacob, gest controversat după golul în poarta lui FCSB

După gol, Paul Iacob a bătut obrazul, un gest care a lăsat multe semne de întrebare. Întrebat la zona mixtă, Paul a zâmbit amar, dar n-a vrut să lămurească lucrurile: „Nu puteai să nu mă întrebi, nu? E clar, toată lumea știe către cine am făcut acest gest. Nu colegilor mei”. Foarte probabil, Paul Iacob se referă la Adrian Mutu, dat fiind faptul că avea privirea îndreptată spre bancă. 

Paul are doar 19 meciuri pentru Rapid în acest sezon, reușind două goluri și o pasă decisivă. În play-off a evoluat doar în două partide, ieri 90 de minute, plus alte 11 cu Farul, în înfrângerea de la Ovidiu, 2-7. În rest, o dată nu a fost în lot, iar în celelalte 7 partide a stat pe bancă.

Nu mi-a picat bine că n-am jucat atâta timp. Vom vedea ce se va întâmpla la vară, probabil vom avea o discuție. Îmi doresc mai mult. Mai am contract, nu pot spune mare lucru. Îmi doresc să joc mai mult, asta vă pot spune cu siguranță.

- Paul Iacob

Am avut ofertă de la FCSB, nu s-a concretizat. A fost într-o altă perioadă a carierei mele. Acum sunt la Rapid și nu cred că mai are sens să vorbesc despre o ofertă de acolo.

- Paul Iacob

Citește mai multe știri:

Interziși 6 luni pe stadion » Toate sancțiunile după FCSB - Rapid

„O echipă blazată, o mare dezamăgire! Dacă ești profesionist, joci!” » Concluzie dură, după umilința trăită de FCSB

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
superdaniel72
superdaniel72  •  28 Mai 2023, 14:33

Un Mare, Mare, ne ............t! Ti ai asumat cind ai semnat! Cu ce ti se pare ca esti mai ok. decit altii? Si daca ai fi, tot un mare n...s ..... ...t esti!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează