INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Incidente violente în Premier League, după ce Leicester și Leeds au retrogradat! Unii fani s-au bătut între ei, alții cu poliția!

Articol de - Publicat luni, 29 mai 2023 13:05 / Actualizat luni, 29 mai 2023 13:19

Dezamăgirea retrogradării s-a transformat în furie în taberele lui Leicester și Leeds, suporterii acceptând cu greu că echipele lor vor juca din sezonul viitor în liga secundă.

În ultima etapă din Anglia, două echipe importante au retrogradat din Premier League. Leicester și Leeds au rămas sub linia roșie, coborând în Championship alături de "lanterna" Southampton.

Situație inedită în Premier League » Meciul în urma căruia TOȚI au câștigat la pariuri, indiferent de ce semn au jucat!
Premier League
Situație inedită în Premier League » Meciul în urma căruia TOȚI au câștigat la pariuri, indiferent de ce semn au jucat!

Claudio Ranieri, după deziluzia Leicester: „Fotbalul împlinește visuri, dar provoacă și coșmaruri"

Campioana PL în 2016, Leicester revine în liga secundă după nouă ani. „Sunt trist pentru acești fani minunați. Fotbalul împlinește visuri, dar provoacă și coșmaruri", regretă Claudio Ranieri, antrenorul italian care a cucerit surprinzătorul titlu în urmă cu șapte ani. În 2021, „vulpile” au mai avut un sezon foarte bun, în 2020-2021, când au câștigat Cupa și Supercupa Angliei. Acum urmează „infernul” Championship, după locul 18 în Premier League. 

Fanii lui Leicester s-au încăierat în tribune

Leeds, campioana Albionului de trei ori, ultima dată în 1992, era din 2020 în Premier. A început bine, locul 9 în prima stagiune, apoi a căzut. De-abia s-a salvat anul trecut (17), ceea ce nu a mai reușit în actualul sezon (19). 

Dezamăgirea retrogradării s-a transformat în furie duminică după-amiază. La Leicester, victoria cu West Ham (2-1) nu a adus nimic, pentru că Everton a învinși și ea (1-0 cu Bournemouth). Pe „King Power Stadium", unii fani ai albaștrilor s-au încăierat între ei în tribune, fiind liniștiți cu greu, a scris The Sun.

Scene și mai urâte au fost văzute la Leeds. Pe „Elland Road", după 1-4 cu Tottenham, suporterii au vrut să invadeze terenul și s-au bătut cu polițiștii care încercau să-i oprească, așteptându-se la incidente și mai violente pe gazon. În filmulețele postate pe rețelele de socializare, se observă cum înfierbântații fani ai lui Leeds îi insultă și îi atacă pe polițiști. 

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Adio, Real? Ancelotti, ademenit de o superputere mondială: „E planul nostru A. Simt că se face”

Barcelona și Real Madrid au interzis să mai folosească denumirea „El Clasico” » Motivul deciziei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  29 Mai 2023, 13:48

...jumat ce ne intereseaza pe noi de Anglia ...noi avem meci cu Kosovo ...

cristishady
cristishady  •  29 Mai 2023, 13:34

Yep, suporterii sunt deștepți ca *** peste tot.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close