FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

OFICIAL Rapid l-a prezentat pe fotbalistul dat afară de FCSB

Rapid l-a prezentat oficial pe Răzvan Oaidă, 25 de ani, mijlocașul central care și-a reziliat contractul cu FCSB.
Rapid l-a prezentat oficial pe Răzvan Oaidă, 25 de ani, mijlocașul central care și-a reziliat contractul cu FCSB.

Articol de - Publicat luni, 29 mai 2023 14:06 / Actualizat luni, 29 mai 2023 14:15

Rapid l-a prezentat oficial pe Răzvan Oaidă, 25 de ani, mijlocașul central care și-a reziliat contractul cu FCSB.

Oaidă a semnat un contract valabil până în 2025 cu Rapid. Potrivit surselor GSP, Răzvan va avea un salariu de peste 10.000 de euro pe lună în Giulești.

Prima decizie luată de Universitatea Craiova, după ratarea cupelor europene: „Am hotărât, de comun acord, rezilierea contractului”
CSU CRAIOVA
Prima decizie luată de Universitatea Craiova, după ratarea cupelor europene: „Am hotărât, de comun acord, rezilierea contractului”

Răzvan Oaidă, oficial la Rapid: „Faptul că Adrian Mutu e antrenor m-a influențat foarte tare”

„Mă bucur să mă aflu aici. Pentru mine este o emoție specială, o bucurie. Mă bucur să fiu în Giulești.

Când a venit oferta de la Rapid am fost încântat, am primit foarte bine această ofertă. Impresarul meu m-a contactat, mi-a spus despre ce este vorba. M-a încercat un sentiment aparte în momentul în care m-am decis să merg la o rivală a fostei echipe. Cunosc acest club, știu că este un club foarte mare. Acesta este lucru care m-a motivat foarte tare.

Îmi doresc din tot sufletul ca suporterii să mă accepte, să mă primească bine. Sunt un jucător care întotdeauna a dat 100% și, cu siguranță, voi face același lucru și în Giulești. Am dorința de a reuși să bucur suporterii și să obținem rezultate.

Îmi aduc aminte și acum primul meci pe care l-am jucat împotriva Rapidului pe Giulești. A fost o atmosferă incredibilă, incendiară. Pot să spun, cu toată sinceritatea, că a fost de două ori mai dificil să jucăm aici decât pe Arena Națională sau pe un alt stadion.

Faptul că Adrian Mutu este antrenorul echipei m-a influențat foarte tare. A fost antrenorul meu și la naționala de tineret. A fost un fotbalist excepțional, este un antrenor la fel de bun și asta m-a ajutat să iau această decizie și să fac pasul acesta.

Mă bucur să fiu aici. Sper ca suporterii să mă accepte și să ne susțină necondiționat. Vom face tot ceea ce ține de noi să ne îndeplinim obiectivele”, a declarat Oaidă pentru site-ul oficial al clubului.

Răzvan Oaidă nu mai conta la FCSB

În acest sezon, Oaidă a bifat 34 de meciuri în toate competițiile pentru FCSB, zero goluri, zero assisturi. N-a mai jucat DELOC de la remiza cu Universitatea Craiova, 1-1, 19 februarie, când evolua 32 de minute. El a fost trecut pe linie moartă în 2023, anul trecut bifase 17 jocuri din postura de titular.

700.000 €a plătit Becali celor de la FC Botoșani pentru Răzvan Oaidă, în vara anului 2019

Iulian Cristea, în negocieri avansate cu Rapid

Rapid este aproape de a da încă o lovitură pe piața transferurilor. Din informațiile Gazetei Sporturilor, trupa antrenată de Adrian Mutu se află în negocieri avansate și cu stoperul Iulian Cristea (28 de ani), de asemenea fost fotbalist la vicecampioana României, FCSB.

Rapid l-a mai transferat în această vară pe Omar El Sawy, un mijlocaș ofensiv de 19 de ani, de la Csikszereda. În ultimele săptămâni, alb-vișiniii au prelungit contractele a 4 jucători:

VIDEO. Răzvan Lucescu, despre triumful Farului în Superligă, FCSB - Rapid 1-5 și „dubla” echipei naționale cu Kosovo și Elveția

Mai multe articole de actualitate:

Rapid, negocieri cu un jucător de la o rivală din play-off! Adrian Mutu l-a cerut cu insistență
RAPID
Rapid, negocieri cu un jucător de la o rivală din play-off! Adrian Mutu l-a cerut cu insistență
U Cluj își aduce atacant! Acord cu un jucător de la o retrogradată
U CLUJ
U Cluj își aduce atacant! Acord cu un jucător de la o retrogradată

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (33)
anatol_karagandici
anatol_karagandici  •  30 Mai 2023, 12:36
Postat de babinu pe 29 Mai 2023, 20:00

Antistelistii astia, diavolii vishini, rup scaunele sub ei la meciurile cu Steaua, dar cum cade o bucatica de mancare de pe masa ***.

Cu Steaua am jucat ultima oara in liga a patra cand am si facut record mondial de asistenta la un meci jucat in acest esalon. N-ai tu treaba, fiind gigist tu te prezinti sa-i cotizezi ciobetelui si sa fii umilit cu manite pe tren propriu, 0-5 cu Silkeborg, 1-5 cu Rapid samd :))

balderis
balderis  •  30 Mai 2023, 09:55

Sincer, mi se pare o gravă eroare făcută de staful Rapidului, acceptarea acestui Oaidă, care din momentul în care sa declarat stelist de mic, nu avea cum, în mod natural să mai ajungă la Rapid !!! Acest compromis pe care la făcut Rapid, poate crea precedente jignitoare la adresa suporterilor . Măcar dac-ar fi fost nu știu ce sculă de fotbalist , dar nu este ! Ne-am mînjit aiurea !

billwader
billwader  •  30 Mai 2023, 01:04
Postat de guimaraes1.0 pe 29 Mai 2023, 19:18

Ai inviat randomprosttalau?ce-ti maiplac manitele dupa meciul cu rapid numai mambo number five ai ascultat.:-)bine ca scapati de cel mai slab jucator in schimb ramaneti cu valorile de harut facut ca rut de luckassen la primul gol dawa spectator la lovitura de cap a aceluiasi luckassen care a fost un assist la golul 3 marcat de rezerva iacob cretu facut permanent de funsho la golurile 4 si 5 plus assistul lui campario la golul de 2-0 cand i-a pasat decisiv lui panoiu.:-)hi5 randoame si auditie placuta a melodiei lui lou bega.:-)

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează