FOTBAL  »  LIGA 2  »  DINAMO

Panduru a remarcat o „anomalie” la vedeta dinamovistă: „Se vede din start că nu e român”

Lamine Ghezali a înscris goluri superbe în Dinamo - FC Argeș 6-1 +24   FOTO
Lamine Ghezali a înscris goluri superbe în Dinamo - FC Argeș 6-1

Articol de - Publicat miercuri, 31 mai 2023 07:32 / Actualizat miercuri, 31 mai 2023 09:15

Fostul fotbalist Basarab Panduru (52 de ani), acum analist TV, l-a lăudat pe Lamine Ghezali (23), atacant la Dinamo și autor al unei „duble” de senzație la 6-1 cu FC Argeș, în turul barajului pentru promovarea / menținerea în Liga 1.

Lamine a zguduit de două ori plasa porții alb-violeților, de fiecare dată în urma unor curse senzaționale, confirmându-și astfel statutul de jucător crucial pentru Dinamo în lupta pentru promovare.

Basarab Panduru a remarcat naturalețea mișcărilor francezului, dar și faptul că acesta s-a ținut tare pe picioare la duelul de la golul 4, unde, sugerează Panduru, fotbaliștii români ar fi căzut în căutarea penalty-ului.

Le-a fost frică de rușine » Returul FC Argeș - Dinamo nu se mai joacă pe stadionul „Nicolae Dobrin”!
FC ARGEȘ - DINAMO
Le-a fost frică de rușine » Returul FC Argeș - Dinamo nu se mai joacă pe stadionul „Nicolae Dobrin”!

Basarab Panduru a remarcat o „anomalie” la dinamovistul Lamine Ghezali

„Frumos, excelent! Se bagă, ia faţa adversarului. Totul pare natural, nu se chinuie să facă nimic”, a spus Panduru la OrangeSport despre primul gol al lui Ghezali.

Întrebat dacă atacantul dinamovist ar face față în prima ligă a României, Panduru a precizat:

„Nu ştiu, poate că acum m-aş grăbi. Nu vreau să spun că da, dar golurile astea nu sunt la îndemâna oricui. Golurile astea sunt de un jucător care ştie ceva şi din start pare că nu e român. Tot timpul nu a fost preocupat de adversar. Îşi vede de treaba mereu. Face lucrurile frumos şi îmi place. Acum vedem, prima liga este complicată”.

Ajuns la Dinamo din postura de fotbalist liber de contract, Lamine Ghezali a înscris 8 goluri în 28 de partide în echipamentul alb-roșu. Fost internațional francez de tineret la categoriile U17 și U18, Lamine a fost crescut de Saint-Etienne, dar nu a putut să-și facă loc în prima echipă a „verzilor”.

VIDEO: ovație pentru Lamine Ghezali la Dinamo - FC Argeș 6-1

Mai multe știri despre Dinamo:

Borcea a promis o primă, Dinamo îi răspunde acid: „Ne bucurăm că a devenit suporterul nostru, din nou”

„Fumigena” lui Borcea: afaceristul Cornel Varvara neagă interesul pentru Dinamo: „Spun clar”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  31 Mai 2023, 15:35
Postat de brentford pe 31 Mai 2023, 11:18

Si sunt vreo 10 "antrenori" care de vreo 3-4 ani se tot plimba de la o echipa la alta,asteptandu-se sa castige campionate si sa joace in cupele europene. Jumatate dintre ei nu au nici carnet de antrenor :))

Corect.:))

gicab
gicab  •  31 Mai 2023, 12:57
Postat de gazistu pe 31 Mai 2023, 09:53

exact ... daca era roman, acum Ghezali era deja titular la Nationala ui Edi, si ca si transferat la City, PSG sau REal!!

Era bercenar

gicab
gicab  •  31 Mai 2023, 12:53
Postat de brentford pe 31 Mai 2023, 11:18

Si sunt vreo 10 "antrenori" care de vreo 3-4 ani se tot plimba de la o echipa la alta,asteptandu-se sa castige campionate si sa joace in cupele europene. Jumatate dintre ei nu au nici carnet de antrenor :))

In curând unii care vor ajunge antrenori nici carnet de conducere

Vezi toate comentariile (11)
Comentează