FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCU CRAIOVA

VIDEO + FOTO Ion Crăciunescu n-a avut milă de Istvan Kovacs: „Nu înțeleg! Nu ai cum, oricât ai vrea!”

Ion Crăciunescu a analizat fazele controversate din CFR Cluj - FCU Craiova, 1-0 după prelungiri. Fostul arbitru spune că Istvan Kovacs l-a eliminat greșit pe Juan Bauza. +30   FOTO
Ion Crăciunescu a analizat fazele controversate din CFR Cluj - FCU Craiova, 1-0 după prelungiri. Fostul arbitru spune că Istvan Kovacs l-a eliminat greșit pe Juan Bauza.

Articol de - Publicat vineri, 02 iunie 2023 00:09 / Actualizat vineri, 02 iunie 2023 00:38

Ion Crăciunescu a analizat fazele controversate din CFR Cluj - FCU Craiova, 1-0 după prelungiri. Fostul arbitru spune că Istvan Kovacs l-a eliminat greșit pe Juan Bauza. 

În minutul 68. Juan Bauza a văzut al doilea cartonaș galben pentru un fault ușor comis asupra lui Boateng. Infracțiunea a avut loc departe de poarta oltenilor, în prejma careului advers. Argentinianul mai văzuse un cartonaș galben în minutul 53. Crăciunescu spune că Istan Kovacs a greșit flagrant.

VIDEO. Istvan Kovacs a dictat două eliminări în CFR Cluj – FCU Craiova

Ion Crăciunescu: „Îmi e greu să înțeleg!”

„Nu pot să îl înțeleg, îmi e greu să înțeleg cum o fază ca aceasta e galben. Să dai al doilea galben pentru așa ceva, mi se pare... e la 80 de metri de poarta adversă, nu e o situație promițătoare de atac, nu mi se pare că intensitatea faultului e mare.

E un picior pus, nici nu îl lovește. Îl împiedică, dar nu înseamnă că trebuie să dau galben. E fault și atât. Cum să dai al doilea galben. Nu ai cum, oricât ai vrea. Uitați-vă! Nu înțeleg.

Ai o ocazie să repari asta în timpul jocului, când îl calcă pe picior pe jucătorul de la Craiova și îi dă galben.. Trebuie să aștepți VAR-ul pentru așa ceva?”, a spus Ion Crăciunescu la „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

Nu înțeleg acest domn care stă în altă țară și nu simte ce e aici. Noi suntem obligați să îl ținem în funcție și să îl plătim din banii românilor. El a mai avut o problemă. Știți ce scandal a ieșit. Cum îl dai la Cluj, când el este din Cluj? Domnule Vassaras, se aude?
- Ion Crăciunescu

FCU Craiova a cerut penalty în barajul cu CFR Cluj 

Istvan Kovacs nu a avut mult de lucru în prima parte a barajului pentru Conference League. „Centralul” din Carei a avut de analizat o singură fază la limită, iar Crăciunescu spune că a luat decizia corectă. 

În minutul 8, mingea a lovit brațul lui Cristi Manea, după o lovitură de cap a lui Baeten. Oltenii au cerut penalty. Istvan Kovacs nu a dictat nimic. Faza a fost analizată și în camera VAR, de Cătălin Popa, dar decizia din teren a rămas valabilă.

Ion Crăciunescu n-a avut milă de Istvan Kovacs: „Nu înțeleg! Nu ai cum, oricât ai vrea!”
FOTO: Captură TV @Digi Sport 1

„După părerea mea este o fază controversată, dar eu îi dau credit arbitrului. Jucătorul Craiovei lovește cu capul, trimite în mâna, dar mâna e într-o poziție normală, de mișcare. Nici eu nu dădeam. 

Nu contează că îl lovește în mână, ci că o are într-o poziție normală. E și distanța mică. A procedat corect Istvan Kovacs”, a fost verdictul lui Ion Crăciunescu pentru sursa citată.

VIDEO. Peste 11.000 de spectatori la meciul decisiv dintre CFR Cluj și FCU Craiova

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

OFICIAL Alexandru Chipciu a semnat! Contract pentru un an pentru mijlocaș

Cosmin Olăroiu lasă ușa deschisă pentru echipa națională: „Cum să mă duc dacă nu mă cheamă? Rămân unde sunt"

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
conicor2008
conicor2008  •  03 Iunie 2023, 16:52

Domunul Craciunescu, dar fanta, fanta se vedea? Aia de lumina, cum care!??!? Sau fara "nea" Mircea-vs- vatman nu exista?!

legio.sud
legio.sud  •  02 Iunie 2023, 08:29
Postat de AsaELaCraiova pe 01 Iunie 2023, 23:24

Totuși mingea a fost trimisa către poartă iar mingea a sărit în sus din mana clujeanului. Ciudat că arbitrul asta e selectat pentru finala Ligii Campionilor.

Nu este nimic ,ciudat , întâmplător , coincidență … etc. este *** pură pt clujeni că altfel FALIMENT . În această ediție de campionat pt două echipe au transpirat arbitrii ( sistemul ) : 1- Farul care nu a fost “ciupită “ absolut deloc ba dimpotrivă la unele meciuri ( în special cu Univ Craiova aa primit penalty-uri câte nu putea rata ) și 2- kvsc pe care i-a ajutat maxim mai ales aseară .

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

catalindumitreasa
catalindumitreasa  •  02 Iunie 2023, 08:19

Buna ziua, D-nule Petrescu aveti ceva de zis? Opinia dumneavostra despre arbitraj? Pana azi nu am crezut ca arbitrajul poate fi atat de josnic. Cred ca a venit momentul dupa peste 50 de ani de fotbal autohton sa fecem o pauza de a mai viziona, asculta sau citi despre acest fenomen in Romania. Sa auzim numai de bine!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează