FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Stadiul negocierilor purtate de Becali » Ce șanse au Garita și Chiricheș să ajungă la FCSB

Articol de - Publicat duminica, 04 iunie 2023 19:52 / Actualizat luni, 05 iunie 2023 13:02

Gigi Becali e în negocieri avansate cu Arnold Garita (28 de ani), atacantul camerunez de la FC Argeș, și mai așteaptă un răspuns din partea căpitanului naționalei, Vlad Chiricheș (33).

Arnold Garita a marcat două goluri în victoria cu Dinamo, 4-2, și și-a cimentat astfel statutul de cel mai curtat fotbalist al Argeșului, o formație care tocmai a retrogradat în liga a doua. 

FCSB, șanse mari cu Garita, mici cu Chiricheș

Camerunezul nu va continua la Pitești și în „B", e clar că el va pleca în vara aceasta, iar FCSB e clubul favorit să-i obțină semnătura. Roș-albaștrii au negociat deja cu Garita. Nu au ajuns la un acord deocamdată, deoarece pretențiile africanului au fost atât de mari încât Becali nu le-a putut satisface. Tratativele vor continua însă și sunt șanse mari să se ajungă la un acord. 

Imaginile rușinii! Așa a ajuns al 2-lea cel mai mare stadion din România
STADION
Imaginile rușinii! Așa a ajuns al 2-lea cel mai mare stadion din România

Lui Gigi Becali nu-i place de Compagno

Garita a avut un sezon bun, el este unul dintre străinii cei mai buni care au fost aduși în România în campania de transferări din vara anului trecut. A jucat în 36 de meciuri din campionat și a marcat 12 goluri, în condițiile în care echipa a fost slabă, nu l-a ajutat mai deloc.

Stadiul negocierilor purtate de Becali » Ce șanse au Garita și Chiricheș să ajungă la FCSB

Becali îl vrea pentru că îl consideră un atacant mai complet decât este Compagno. Chiar dacă italianul a înscris des, Gigi nu este, în niciun caz, un fan al lui, nu-i place stilul inestetic al vârfului pe care l-a cumpărat de la FCU Craiova cu un milion și jumătate de euro.

FCSB așteaptă un răspuns de la Chiricheș

În afara negocierilor pe care le poartă cu Garita, Becali tot mai așteaptă un răspuns din partea lui Chiricheș, chiar dacă în declarațiile publice el a insistat că nu discută despre căpitanul naționalei, care "e un fotbalist aflat sub contract, plătit cu un milion de euro anual!".

Vlad a retrogradat cu Cremonese și nu e clar dacă va mai putea fi plătit la fel de bine și în Serie B. Chiricheș a bifat 16 meciuri în stagiunea aceasta din Serie A. 

Stadiul negocierilor purtate de Becali » Ce șanse au Garita și Chiricheș să ajungă la FCSB

El a fost în permanență un om important la Cremona, a purtat uneori și banderola de căpitan, doar că accidentările foarte dese l-au împiedicat să contribuie mai mult într-un sezon în care Cremonese era nou-promovată și a terminat penultima în clasament.

Vlad s-a accidentat și în ultima etapă, la 2-0 cu Salernitana, a suferit o leziune musculară și a devenit indisponibil pentru partidele pe care naționala României le va disputa în Kosovo, pe 16 iunie, și în Elveția, pe 19 iunie. Deși îl consideră și el bun și important, Iordănescu tot nu se poate baza pe stoperul fragil, accidentat mai mereu.

Citește și: 

FCSB și-a găsit stadion! Nu se mută la Târgoviște, cum anunțase Gigi Becali

Garita îi acuză pe fanii lui Dinamo: „Mă numeau gorilă și arbitrul nu a făcut nimic”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
Sarcastique
Sarcastique  •  05 Iunie 2023, 06:41

de madam geambazi nimic ? cumpara , vinde ? ce ne tot plictisiti cu jiji ?:)) gesepe becaliot .

cj1960i
cj1960i  •  05 Iunie 2023, 06:29

De ce? Au antrenor. A... nu va place unora, dar sa sti ca Becali este in top 5( antrenori cu sau fara licenta). Ai apucaturi se sef de sindicat, adica, iti place sa comanzi pe banii altora.

CiprianBirtea_84
CiprianBirtea_84  •  05 Iunie 2023, 01:07

Chiticheș e om de varză la Cremonese. Datorită lor au retrogradat. Au pierdut o grămadă de puncte din cauza gafelor lui.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează