FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Rapid și-a stabilit calendarul de vară » Unde merg giuleștenii în cantonament

X Bionic hotel, Samorin. Foto: booking.com
X Bionic hotel, Samorin. Foto: booking.com

Articol de - Publicat marti, 06 iunie 2023 15:03 / Actualizat marti, 06 iunie 2023 15:44

Rapid a stabilit că elevii lui Adrian Mutu (44 de ani) se vor întoarce la antrenamente pe 14 iunie, în vederea pregătirii noului sezon de Liga 1. 

Rapid se va pregăti în România până pe 26 iunie

Formația alb-vișinie a anunțat, pe site-ul oficial al clubului, că fotbaliștii Rapidului se vor pregăti la baza de pregătire Constructorul până pe data de 26 iunie, când giuleștenii vor pleca într-un cantonament de aproape două săptămâni în Slovacia, în localitatea Samorin, la hotelul de 4 stele X Bionic. 

Pe 14 iunie, lotul Rapidului se va reuni în vederea pregătirii pentru noul sezon al SuperLigii României.

Băieții noștri se vor pregăti la Baza Constructorul Mobexpert până pe 26 iunie, când vor pleca într-un canonament de 13 zile.

În perioada 26 iunie – 8 iulie, rapidiștii se vor pregăti la X-Bionic, în Šamorín, un oraș de 12.500 de locuitori din Slovacia.

În cadrul acestui cantonament, băieții lui Adrian Mutu vor susține trei partide de verificare, adversarii urmând a fi anunțați ulterior.

Noul sezon al SuperLigii va debuta pe 15 iulie, tragerea la sorți a țintarului urmând a fi programată pentru data de 27 iunie.

-comunicat Rapid

Rapid, activă pe piața transferurilor înainte de începerea noului sezon de Liga 1

Înaintea noului sezon de Superliga, Rapid a bifat deja două transferuri: mijlocașul Răzvan Oaidă (25 de ani), liber de contract după ce a reziliat contractul pe care îl avea cu FCSB, respectiv Omar El Sawy, un mijlocaș ofensiv de 19 de ani, de la Csikszereda Miercurea Ciuc. 

Rapidiștii ar mai fi interesați și de Cătălin Cîrjan (20 de ani), mijlocaș legitimat la Arsenal, dar și de doi jucători de la CFR Cluj: fundașul dreapta german Christopher Braun (31 de ani) și fundașul central brazilian Yuri Matias (28 de ani). 

Alb-vișiniii au anunțat și 4 prelungiri de contract: 

Citește și: 

Dorit de un club din Liga 1, Adrian Ursea a semnat în Liga a 3-a din Elveția: „Sunt mândru!”

Gigi Becali e decis să scape de Compagno și i-a stabilit prețul golgheterului FCSB

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
dobrin
dobrin  •  06 Iunie 2023, 17:31

Nu mai merg la bunici in Kerala?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează