INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Fotbalistul care a ales Canada în dauna României a retrogradat în al treilea eșalon al Germaniei » Spulberat la baraj

SV Wehen Wiesbaden a câștigat și returul barajului cu Arminia Bielefeld, scor 2-1 (4-0 în tur), și a promovat în liga secundă germană. / FOTO: Imago
SV Wehen Wiesbaden a câștigat și returul barajului cu Arminia Bielefeld, scor 2-1 (4-0 în tur), și a promovat în liga secundă germană. / FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 06 iunie 2023 23:35 / Actualizat marti, 06 iunie 2023 23:39

SV Wehen Wiesbaden a câștigat și returul barajului cu Arminia Bielefeld, scor 2-1 (4-0 în tur), și a promovat în liga secundă germană.

SV Wehen Wiesbaden a încheiat pe locul 4 ultima ediție din 3.Liga, al treilea eșalon fotbalist al Germaniei. A profitat de faptul că Freiburg II nu avea drept de promovare și a mers la baraj. 

A venit dezbrăcată la petrecerea de titlu! Doar vopseaua albastră i-a acoperit corpul
SĂRBĂTOARE
A venit dezbrăcată la petrecerea de titlu! Doar vopseaua albastră i-a acoperit corpul

Aici a dat peste Arminia Bielefeld, club de tradiție, cu un lot de trei ori mai valoros. Asta pentru că Arminia petrecuse două sezoane, între 2020 și 2022, în Bundesliga.

Wehen a promovat în liga secundă din Germania

Calculele hârtiei s-au adeverit doar pe jumătate. A fost, într-adevăr, o „dublă” dezechilibrată, dar formația care a defilat a fost Wehen.

După un 4-0 categoric pe teren propriu, formația pregătită de Markus Kauczinski a avut emoții doar în debut. Bielefeld s-a aruncat în atac, a marcat prin Klos în minutul 4, apoi s-a tăiat. „Dubla” lui Hollerbach, din minutele 35 și 45+2, a liniștit finalul.

Fotbalistul care a ales Canada în dauna României a retrogradat în al treilea eșalon al Germaniei » Spulberat la baraj
Theo Corbeanu, în tricoul lui Bielefeld / FOTO: Imago

La gazde e evoluat, din minutul 65, și Theodor Corbeanu, mijlocașul în vârstă de 21 de ani care a ales naționala Canadei în dauna reprezentativei României.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Turcii fac anunțul: Olimpiu Moruțan va juca în Serie A în sezonul viitor

Benzema, prezentat la noua echipă: „Am câștigat totul! Acum e momentul pentru o nouă provocare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
emil1986
emil1986  •  07 Iunie 2023, 09:22
Postat de tristan pe 07 Iunie 2023, 06:54

Daca era așa bun ,nu lupta la evitarea retrogradării in liga 3 a...Liga a 3 a in Germania este liga de amatori.

Nu e chiar asa. Sunt jucatori care sunt 100% profesionisti, in sensul ca traiesc numai si numai din fotbal. Ca mai sunt si unii au si alt servici in afara de fotbal, e posibil, dar asta nu inseamna ca toti sunt amatori. Nici macar la noi liga III-a nu e de amatori. Si la noi, jucatorii au contracte, si sunt platiti pentru ca joaca fotbal.

emil1986
emil1986  •  07 Iunie 2023, 09:19
Postat de Jupiter pe 07 Iunie 2023, 08:21

În dauna României? Ce daune a provocat săracul om României ?

Corect. Ce daune a provocat?! Poate doar in mintea gsp-istilor. Deci daca nu accepti sa joci in nationala Romaniei, fiind nascut in Canada, avand mentalitatea de acolo, una in care spaga si smecheria pentru a avansa pe scara sociala nu exista, produci daune. Omu' a ales tara in care s-a nascut, tara in care s-a format ca om, tara in care parintii lui s-au stabilit pentru un trai mai bun, pe care cu siguranta il au. Omu-i canadian, cum sunt toti cei nascuti in acel teritoriu. Oare si Boloni, Duckadam, Belodedici etc. au adus daune Ungariei, Germaniei sau Serbiei pentru ca au ales sa joace in nationala tarii unde s-au nascut si unde traiesc?

ccc23
ccc23  •  07 Iunie 2023, 09:17

Nu avem noi nu stiu ce nationala sau jucatori…dar nu cred ca e o pierdere unul care joaca 20 minute pe meci la o retrogradata in liga a3a germana

Vezi toate comentariile (12)
Comentează