INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Messi și Barcelona se contrazic în privința ofertei + Leo își anunțase transferul la Miami încă de acum 5 ani!

Messi își anunțase transferul la Miami încă de acum 5 ani
Messi își anunțase transferul la Miami încă de acum 5 ani

Articol de - Publicat joi, 08 iunie 2023 11:08 / Actualizat joi, 08 iunie 2023 11:11

Lionel Messi, 35 de ani, îl anunțase pe David Beckham, co-proprietarul lui Inter Miami, că este interesat să joace la clubul său încă de la înființarea acestuia, în 2018. Internaționalul argentinian tocmai s-a despărțit de PSG și a explicat de ce a refuzat să se întoarcă la Barcelona.

Lionel Messi a refuzat Barcelona și Al-Hilal pentru a evolua din sezonul viitor la Inter Miami. Un transfer pe care internaționalul argentinian îl plănuia încă de acum 5 ani. L-a făcut chiar public, însă nimeni nu l-a luat atunci în serios.

În 2018, când David Beckham a pus bazele clubului, Leo l-a felicitat pe internațional englez prin intermediul unui videoclip apărut și pe rețelele de socializare.

Leo Messi, interviul momentului: „Vreau să vă spun de ce nu m-am întors la Barcelona. Dacă era vorba de bani, eram deja în Golf”
MERCATO
Leo Messi, interviul momentului: „Vreau să vă spun de ce nu m-am întors la Barcelona. Dacă era vorba de bani, eram deja în Golf”

Lionel Messi: „Poate într-o zi o să-mi dai un telefon”

„Bună ziua, David, în primul rând felicitări! Sper că totul va merge bine cu noul proiect și cu noul pas pe care îl faci. Cine știe, poate într-o bună zi ai să-mi dai un telefon”, i-a transmis Messi lui Beckham. Ceea ce s-a întâmplat în momentul în care a devenit clar că Leo nu-și va prelungi contractul cu PSG.

Campionul mondial din 2022 și-a cumpărat deja un apartament de lux în Miami, evaluat la 9 milioane de dolari, și urmează să semneze cât de curând contractul cu Interul lui Beckham. Unul care-i va aduce în jurul a 50 de milioane de euro pe sezon: 13 milioane de la club, restul de la Apple și Adidas, doi dintre sponsorii MLS.

„Transferul nu e rezolvat 100%, dar asta e hotărârea mea. Am avut oferte din Europa, însă nici nu le-am luat în calcul, pentru că eu voiam numai să revin la Barcelona”, a dezvăluit Messi într-un interviu apărut miercuri în Mundo Deportivo. El explică și de ce nu i s-a împlinit dorința de a se întoarce la gruparea blaugrana: „Eram foarte încântat de idee, dar, după ce am trăit în 2021, nu am vrut să fiu pus din nou în aceeași situație, să aștept să văd ce se va întâmpla și până la urmă să plec, iar viitorul să nu fie în mâna mea, ci în mâna altora.

Am auzit că Barcelona trebuia să vândă jucători sau să scadă salariile fotbaliștilor (n.r. - pentru aducerea sa) și adevărul este că nu am vrut să trec prin asta, să am de-a face cu așa ceva. Așa că am luat decizia că voi merge la Miami. Dacă nu am putut să revin la Barcelona, am vrut să părăsesc Europa, să ies din lumina reflectoarelor și să mă gândesc mai mult la familia mea”.

Lionel Messi și Barcelona se contrazic în privința ofertei

Leo a mai dezvăluit că „nici n-am apucat să vorbesc cu Barcelona despre contract acum”. Că n-a primit „niciodată o propunere formală, scrisă, semnată, pentru că încă nu era nimic concret. A existat intenția, dar nu am putut avansa nimic, nici măcar nu am vorbit despre bani. Dacă ar fi fost vorba despre bani, plecam în Arabia Saudită sau în altă parte”.

Barcelona, însă, îl contrazice într-un comunicat publicat pe site-ul clubului: „Luni, 5 iunie, Jorge Messi, tatăl jucătorului și reprezentantul său, l-a informat pe președintele clubului Joan Laporta de decizia jucătorului de a se alătura lui Inter Miami, în ciuda faptului că i-a fost prezentată o propunere din partea Barcelonei, luând în considerare dorința clubului și a jucătorului ca acesta să îmbrace culorile blaugrana încă o dată.

Președintele Laporta a înțeles și respectă decizia lui Messi de a dori să concureze într-o ligă mai puțin competitivă, mai departe de lumina reflectoarelor și de presiunea la care a fost supus în ultimii ani”.

Citește și:

Primul fotbalist care cucerește Liga Campionilor, Europa League și Conference League

După 7 ani la Dortmund, a preferat să semneze cu marea rivală Bayern, deși îl dorea și Atletico

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
urdeaagramatul
urdeaagramatul  •  08 Iunie 2023, 12:12

Ceea ce era de demonstrat, a fost demonstrat: la cateva minute după ce am denunțat spamul cu poze “răvășitoare” si imagini “hot”, a aparut ca din senin un alt pseudo-articol cu babatia ***. Ba, chiar nu ți-e rusine de varsta pe care o ai?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

laur_gr
laur_gr  •  08 Iunie 2023, 11:47

Foarte bine ca nu a revenit la Barcelona. Au fost dati afara destui fosti colegi ai lui Messi pe motiv ca au salarii prea mari. Nu a vrut sa fie considerat responsabil pentru asta... Ce-i trebuie lui scandal si discutii inutile la finalul carierei?

urdeaagramatul
urdeaagramatul  •  08 Iunie 2023, 11:37

Aloo, nu cenzurati comentariul, sovietici de colhoz siberian! Nu cenzurati pseudonimele false cu care faceti spam cotidian, cu poze "ravasitoare" si imagini "hot" cu care agasati zilnic cititorii acestei sandramele online.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează