FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID

video Mesajul lui Lucas Alves și poză specială pentru fanii lui Dinamo: „Vom lupta! Mental suntem puternici”

Lucas Alves
Lucas Alves

Articol de - Publicat vineri, 26 ianuarie 2024 17:37 / Actualizat vineri, 26 ianuarie 2024 19:06

Stoperul brazilian Lucas Alves a făcut astăzi mai multe promisiuni suporterilor ”câinilor” în perspectiva derby-ului cu Rapid și, prin intermediul GSP.ro, a trimis câteva gânduri pentru fani, pozându-se lângă fotografia ce-l înfățișează pe ”Unicul Căpitan” Cătălin Hîldan.

Lucas Alves, 31 de ani, este unul dintre liderii echipei și va fi unul dintre cei ce trebuie să stopeze atacurile Rapidului sâmbătă seară, pe Arena Națională, în derby-ul ce va începe la ora 20:00.

Brazilianul a prefațat confruntarea cu giuleștenii. În tur, Rapid a învins Dinamo drastic, scor 4-0, de acolo pornind seria celor 10 eșecuri în 13 etape, ce s-a stopat cu victoria de la Botoșani, de la finalul lui 2023. 

Apoi, la finalul dialogului cu jurnaliștii, în cantonamentul de la Săftica, Lucas Alves a acceptat să facă o fotografie specială pentru GSP.ro, atunci când a fost chestionat dacă are un mesaj special pentru suporteri.

Sud-americanul a pozat fix lângă imaginea lui Cătălin Hîldan, una dintre fotografiile pe care dinamoviștii le-au expus pe pereții bazei de la Săftica.

Șase detalii de ultimă oră înaintea derby-ului Dinamo - Rapid
DINAMO - RAPID
Șase detalii de ultimă oră înaintea derby-ului Dinamo - Rapid

7mii de bilete au transmis dinamoviștii că au vândut până astăzi în perspectiva meciului de mâine cu Rapid. Roș-albii mai au vândute și 2.600 de abonamente

Lucas Alves le-a promis fanilor ce vor veni la stadion: "Veți vedea un alt Dinamo"

"Este un meci foarte important, cu Rapid, un meci al Capitalei, un derby, o partidă mare. Știm ce diferențe sunt acum între cele două echipe

Dinamo este Dinamo, un club mare, doar trece printr-o perioadă dificilă.

Știm ce importanță are acest meci pentru club, pentru suporteri. Veți vedea un alt Dinamo. Ne-am antrenat mult și în cantonament, și în ultimele zile. Trebuie să luăm 3 puncte.

Mental suntem puternici. Încercăm să-i facem și pe cei nou veniți să înțeleagă cine este Dinamo. Trebuie să facem un meci bun, iar pe teren să aducem cele 3 puncte", a transmis Lucas Alves.

M-am obișnuit cu atmosfera de la Dinamo, din România, cred că și cei noi învață repede. Jucăm acasă, în fața fanilor, iar situația chiar dacă nu este bună pentru club... Trebuie să câștigăm
Lucas Alves, fundaș Dinamo

Lucas Alves la momentul promisiunilor: "Știu că suntem Dinamo și trebuie să învingem"

Brazilianul a continuat pe același ton.

"Le promitem (fanilor) că vom lupta. Când dai totul, vei avea și rezultate. Cred că ne-a lipsit un pic atitudinea în ultimul meci, trebuie să câștigăm mai multe dueluri.

Ne focusăm pe echipa noastră, pe ceea ce antrenăm, nu ne interesează cu cine va juca Rapid. Știm că au echipă bună, dar știu că suntem Dinamo și trebuie să învingem. Da, Rapid a revenit de la 1-3 etapa trecută, a învins cu 4-3, știm ce poate", a mai spus fundașul sud-american.

Pentru noi, ca jucători, nu contează dacă suporterii rivali vin sau nu vin la stadion. Contează ceea ce putem face noi pe teren, pe gazon. Și să avem suporterii noștri alături
Lucas Alves, fundaș Dinamo

15meciuri a strâns Lucas Alves pentru Dinamo

Match Quiz Dinamo - Rapid
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Dinamo - Rapid și câștigă premiile puse în joc.

Citește și alte știri:

VIDEO Zeljko Kopic încă zâmbește în preajma primului său derby din România: „Nu ne mulțumim doar cu 1 punct” + 10 idei din conferință

EXCLUSIV Ultimul sosit la Dinamo anunță: „N-am venit să mă mulțumesc cu statutul de rezervă. Frate, trebuie să ieși din zona de confort!”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
istet10
istet10  •  26 Ianuarie 2024, 23:23

"Încercăm să-i facem și pe cei nou veniți să înțeleagă cine este Dinamo. " - vorbeste unul cu cateva dusuri la dinamo.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close