FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCU CRAIOVA 1-0

GALERIE FOTO Ce spune Ion Crăciunescu despre faza care i-a scandalizat pe olteni, în meciul Farul - FCU Craiova

Fostul mare arbitru Ion Crăciunescu (73 de ani) este de părere că FCU Craiova trebuie să primească penalty în înfrângerea cu Farul, scor 0-1, în runda #23 din Superliga. +4   FOTO
Fostul mare arbitru Ion Crăciunescu (73 de ani) este de părere că FCU Craiova trebuie să primească penalty în înfrângerea cu Farul, scor 0-1, în runda #23 din Superliga.

Articol de - Publicat sambata, 27 ianuarie 2024 15:12 / Actualizat sambata, 27 ianuarie 2024 15:37

Fostul mare arbitru Ion Crăciunescu (73 de ani) este de părere că FCU Craiova trebuia să primească penalty în înfrângerea cu Farul, scor 0-1, în runda #23 din Superliga.

FCU Craiova a cerut penalty în minutul 76 al meciului cu Farul, la scorul de 1-0 pentru constănțeni. În minutul 76, Bauza a executat o lovitură liberă de la 30 de metri, lateral dreapta. Compagnucci a urmărit mingea și a reușit să o împingă cu vârful piciorul drept. Dussaut a ajuns cu o fracțiune de secundă mai târziu și l-a lovit cu talpa.

Mititelu face acuzații grave după penalty-ul neacordat cu Farul: „El are putere foarte mare în fotbalul românesc, controlează tot. E «cosa nostra», o să ajungem la DNA!”
Farul - FCU Craiova 1-0
Mititelu face acuzații grave după penalty-ul neacordat cu Farul: „El are putere foarte mare în fotbalul românesc, controlează tot. E «cosa nostra», o să ajungem la DNA!”

Arbitrul Moroiță nu a dictat penalty, iar Iulian Călin și Valentin Avram, responsabili cu arbitrajul video, au confirmat decizia luată de „central”.

GALERIE FOTO. FCU Craiova a cerut penalty în meciul cu Farul

Ion Crăciunescu spune că decizia este una eronată, iar oltenii ar fi trebuit să primească penalty la această fază.

Ion Crăciunescu consideră că FCU Craiova trebuia să primească penalty în meciul cu Farul: „Se duce cu talpa pe piciorul adversarului”

Decizia corectă e lovitură de la 11 metri. Jucătorul de la Farul se duce cu talpa pe piciorul adversarului. Contactul este destul de sus și destul de clar. Dar asta nu înseamnă, dacă e lovitură de la 11 metri, este și gol. Dar, dacă e 11 metri, trebuie să-l dai. 

După eliminare, penalty-ul e cea mai importantă decizie pe care o poate lua un arbitru în timpul unui meci.”, a declarat Ion Crăciunescu, la Liga Digi Sport.

Aurelian Chițu a acuzat arbitrajul după Farul - FCU Craiova: „Nu e corect”

„Am jucat foarte slab, nu cred că meritam mai mult. Cu toate acestea, consider că am avut un penalty clar. Nu ai cum să nu dai, doar să nu vrei. Au fost mai multe faze. Nu e corect să vorbim de arbitraj pentru că noi chiar am făcut o partidă slabă. 

În prima repriză am avut o lovitură liberă la William pe 16 metri, s-a făcut că nu vede. Dueluri unu la unu în care a fluierat pentru ei. Păcat, ăsta e fotbalul, mergem înainte. 

Chiar simțim la fiecare meci o ură împotriva noastră, nu e normal, nu e corect. Un singur meci pot să spun că a fost OK, acela cu FCSB din Cupă, când ne-a arbitrat domnul Hațegan”, a spus Aurelian Chițu, pentru Prima Sport.

Match Quiz Dinamo - Rapid
Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul Dinamo - Rapid și câștigă premiile puse în joc.

VIDEO. Peluza Nord Rapid își încurajează favoriții înainte de derby-ul cu Dinamo » Imagini spectaculoase din Giulești

Citește și:

Becali abia așteaptă să scape de el, dar patronul unei rivale din Superliga e convins: „Cel mai bun din România!”
FCSB
Becali abia așteaptă să scape de el, dar patronul unei rivale din Superliga e convins: „Cel mai bun din România!”
E sigur: Andrea Compagno pleacă de la FCSB!
FCSB
E sigur: Andrea Compagno pleacă de la FCSB!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Newman
Newman  •  27 Ianuarie 2024, 17:20

Regele nu a fost revoltat ca arbitrul nu a dat 11 metri pentru craiova la talpa pusa de apatatorul lui.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează