FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Câtă răbdare mai are cu Petev? Bulgarul e cel mai slab antrenor adus de Rotaru

Ivaylo Petev va împlini 49 de ani pe 9 iulie FOTO: Imago
Ivaylo Petev va împlini 49 de ani pe 9 iulie FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 30 ianuarie 2024 18:12 / Actualizat marti, 30 ianuarie 2024 20:08

Ivaylo Petev a început perfect mandatul la Universitatea Craiova, 3 victorii în Liga 1 și una în Cupa României, dar nu a mai câștigat de 5 meciuri și a ajuns antrenorul Științei cu cele mai puține puncte adunate după 8 etape

Adus la Craiova ca un antrenor-vedetă, de 3 ori campion cu Ludogoreț și fost selecționer al Bulgariei și Bosniei, Ivaylo Petev s-a transformat după doar 8 etape într-o mare dezamăgire.

Gigi Becali, despre viitorul lui Compagno: „Deja încep să mă enervez”
FCSB
Gigi Becali, despre viitorul lui Compagno: „Deja încep să mă enervez”

Nimic nu prevedea picajul echipei din Bănie din ultimul timp, mai ales că debutul bulgarului a fost de vis, 4 victorii din 4, 9-1 golaveraj. Iar un succes a fost cel care a asigurat calificarea craiovenilor în sferturile de finală ale Cupei României, 4-0.

Dar aceasta a fost și ultima victorie. Au urmat 3 înfrângeri și două remize.

Winter is coming

Dar a venit iarna și Petev nu a mai bătut pe nimeni. A devenit cel mai slab tehnician instalat de Mihai Rotaru pe banca Universității și singurul care are golaveraj negativ după 8 etape de Liga 1, 11-12!

Interesant este că până la Petev, cel mai slab debut pe banca Universității era Victor Pițurcă. Fostul selecționer strânsese 12 puncte după 8 meciuri, cu unul mai mult decât Ivaylo.

INFOGRAFIE. Cele mai slabe debuturi pe banca Universității în perioada 2014-2024

Câtă răbdare mai are cu Petev? Bulgarul e cel mai slab antrenor adus de Rotaru

La polul opus se află Cristiano Bergodi. Italianul a condus-o pe Știința în perioada mai - noiembrie 2020 și a avut un start aproape perfect, 7 victorii și o înfrângere în primele 8 meciuri! Singurul eșec a fost cel care a costat-o titlul pe Craiova, 1-3 cu CFR Cluj.

Ivaylo Petev, criticat de toată lumea

După umilința cu FCSB, 0-3, Ivaylo Petev a fost luat la țintă de gloriile Universității Craiova.

Fost director de imagine până anul trecut, Gică Craioveanu nu a avut milă de bulgar: „Petev n-a fost deloc inspirat. N-am înțeles ce a vrut cu acest 3-5-2. Jucând, practic, cu cinci fundași, între care trei centrali, ai pierdut mijlocul. Noi acolo am pierdut meciul, la mijloc. Pe urmă, mai e și mesajul pe care-l transmiți. Unul de teamă, de respect pentru adversar”.

Sorin Cârțu, fost președinte al clubului, a fost și mai dur: „Îmi pun mari întrebări, Petev m-a dezamăgit. Ceea ce am văzut cu FCSB nu are nicio treabă cu spiritul Universității Craiova. Nu cunoaște fotbalul românesc, dar am impresia că nici nu îl studiază. La partida cu Farul, venea după o pauză de o lună de zile, meciul ăla trebuia pregătit la fix”.

Nici Pavel Badea, director al Clubului Sportiv Universitatea Craiova, nu e prea optimist în privința parcursului lui Petev: „El e un antrenor cu experiență, dar în ultimele etape a încercat diferite sisteme de joc. Trebuia ca după atâtea meciuri să aibă o echipă de start stabilă și o formulă de joc bine definită. Dar nu prea am văzut asta”.

„Când a venit Ivaylo, m-a întrebat ce șanse avem la campionat. I-am spus că sunt 30%. Din păcate, au scăzut. Cupa și podiumul erau obiectivul nostru. Ivaylo e într-un campionat nou și trebuie să avem răbdare”
Mihai Rotaru, patron Universitatea Craiova

Citește și:

Mihai Rotaru, transfer de urgență la Craiova, după 0-3 cu FCSB » Mutare curioasă: are doar 10 meciuri în ultimii doi ani
CSU CRAIOVA
Mihai Rotaru, transfer de urgență la Craiova, după 0-3 cu FCSB » Mutare curioasă: are doar 10 meciuri în ultimii doi ani
Dumitru Dragomir a văzut Craiova - FCSB și pune un verdict nemilos: „Băi, sunteți nebuni? I-aș da afară pe toți 3!”
CSU CRAIOVA - FCSB 0-3
Dumitru Dragomir a văzut Craiova - FCSB și pune un verdict nemilos: „Băi, sunteți nebuni? I-aș da afară pe toți 3!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
nea_marin
nea_marin  •  31 Ianuarie 2024, 14:54

Circ zilnic la clona :)))

Karkaleki
Karkaleki  •  30 Ianuarie 2024, 22:02

Asta e cel mai slab DEOCAMDATA. Mai aveti rabdare

dandana
dandana  •  30 Ianuarie 2024, 21:50

Antrenor și jucători mediocri și submediocri. Ce mai răsare pe acolo bancu cu Mitriță, dar cu ei nu faci soare. Portarul este slab frate, cred ca trebuie sa piardă locul în poartă.. Deja ia câte 3 goluri pe meci, nu a mai aparat de nu știu când și el bine. Și totuși rotaru îl vrea pe el. Bai doar dacă vrei sa distrugi Craiova, și cu ce ai adus Rotare poți sa te retragi liniștit ca o duci jos de tot

Vezi toate comentariile (7)
Comentează