FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB 0-3

Dumitru Dragomir a văzut Craiova - FCSB și pune un verdict nemilos: „Băi, sunteți nebuni? I-aș da afară pe toți 3!”

Dumitru Dragomir +33   FOTO
Dumitru Dragomir

Articol de - Publicat marti, 30 ianuarie 2024 11:28 / Actualizat marti, 30 ianuarie 2024 11:57

Dumitru Dragomir (77 de ani), fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, nu i-a menajat pe jucătorii Universității Craiova după 0-3 cu FCSB. Șifonați au ieșit în special cei 3 fundași centrali, despre care spune că „se urcă mingea pe ei ca veverița”.

CSU Craiova n-a mai câștigat de 5 meciuri în Superligă. Înfrângerea din ultima etapă, 0-3 cu FCSB, a fost de-a dreptul usturătoare.

Mihai Rotaru, finanțatorul oltenilor, a opinat despre cei de la FCSB că „nu au fost mai buni decât noi”, dar Dumitru Dragomir nu-i împărtășește părerea.

Reporterii au sărit la propriul selecționer în conferință, după eliminare: „N-am pățit în viața mea așa ceva!”
INCIDENT
Reporterii au sărit la propriul selecționer în conferință, după eliminare: „N-am pățit în viața mea așa ceva!”

Dumitru Dragomir, discurs furtunos despre Craiova - FCSB: „L-a stricat pe Ivan, îi strică și pe Mitriță și Bancu!”

„E o brambureală la Craiova, râdeam... Doamne, Maica Domnului, când mai aud pe unul care zice că «am jucat bine»... Băi, sunteți nebuni? Păi voi nu vă uitați la fotbal? Întrebați-l pe Cârțu, auzi, să zici că ai jucat bine la 0-3... Parcă erau pe altă lume.

Mitriță nu e rău fotbalist, dar nu este dresat. El încurcă tot, în momentul în care faci un dribling în plus s-a dat peste cap toată fază, se poziționează adversarul. Convingerea mea este că CSU Craiova l-a stricat pe Ivan, îi strică și pe Mitriță și pe Bancu, care sunt fotbaliști”, a spus fostul președinte al LPF la Fanatik

În continuare, Dragomir a comentat fără menajamente prestația celor 3 fundași centrali folosiți de Ivaylo Petev cu FCSB, Maldonado, Zajkov și Badelj.

„La fundașii centrali i-aș da pe toți afară, toți trei, nu aș opri niciunul! Poate l-aș opri fundaș central pe Screciu. Toți au viteza 1 și 2, se urcă mingea pe ei ca veverița. Fac preluări din trei mișcări”, a afirmat Dragomir.

Am o impresie bună despre bulgarul ăsta (n.r. - antrenorul Ivaylo Petev), M-am informat și este un om serios. Doar că nu-i stăpânește deocamdată, Craiova trebuie dresată, stăpânită. 

- Dumitru Dragomir

Fără victorie în campionat de pe 2 decembrie, Universitatea a coborât pe locul 5, cu 34 de puncte, doar două deasupra primelor echipe aflate sub linia de play-off, Hermannstadt și U Cluj. Liderul FCSB are 50 de puncte, zestre care va fi înjumătățită la intrarea în play-off.

VIDEO. Reacție la cald după CSU Craiova - FCSB: „Au meritat victoria!”

Mai multe știri din Superligă:

Răsturnare de situație în cazul lui Andrea Compagno? Atacantul ezită să plece de la FCSB!
FCSB
Răsturnare de situație în cazul lui Andrea Compagno? Atacantul ezită să plece de la FCSB!
Debutul lui Adrian Mutu la CFR Cluj, analizat de Ilie Dumitrescu: „Are mult de lucru”
CFR CLUJ - VOLUNTARI 4-1
Debutul lui Adrian Mutu la CFR Cluj, analizat de Ilie Dumitrescu: „Are mult de lucru”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
oase92
oase92  •  31 Ianuarie 2024, 08:29
Postat de lefter_popescu pe 30 Ianuarie 2024, 14:08

Amice, nea Mitica - fost la liga, chiar dacă în mare parte a navigat în curtea lui Dinamo, sa știi ca toată viata a fost în stelist notoriu și apoi , după pocinogul din 2003 cu fcsbeii , a trecut cu arme și bagaje în ograda lui Gigi Valiza. Prin urmare, te rog retine acest lucru : Nea Mitica perversul a fost stelist de mic și apoi fcsbeu. Daca-l urmărești, vei vedea cum ii contabilizează averea preacurnicului Gigi valiza pe care i-o umfla , pt a mai primi de la acesta câte o mie- doua mii metri ca să mai construiască un bloc. În rest se baga in seama ca să nu fie uitat.

Bună analiză! Mitică Dragomir stelist și fecesebist. Mâine, poimâine o să te auzim că și Gică Craioveanu și poate și Săpunaru, în inima lor sunt fecesebiști. Amice, confunzi interesul unui fripturist cu simțămintele lui. Adevărul e că Jiji l-a ”susținut” puternic atunci când Dom' Mitică a pierdut șefia Ligii iar sfaturile lui Mitică pentru achiziționarea unor jucători au fost ”excepționale”. Ce mai, Mitică iubește fecesebeul...dacă se alege și el cu ceva de pe urma ”amorului”.

liviuemil
liviuemil  •  30 Ianuarie 2024, 21:40

Da Bobonete ce zice? A vazut meciul sau era la filmari in Las fierbinti??

flick2020
flick2020  •  30 Ianuarie 2024, 15:59
Postat de ionescugeorge77 pe 30 Ianuarie 2024, 13:46

...bai prostule de ce nu comentezi articolul ...ce ai tu cu U Cv ...ce stii tu de noi ?vezi ti de treaba ta ...ne am saturat de prosti ca tine care nu vad padurea din cauza copacilor ...te ai trezit tu sa mi raspunzi mie ...cu Danemarca voastra cu tot ...

Stiu ca e o clona, *** PSD-ista. A vazut Olguta ca nu mai merge cu galetile si sepcile si ...gata, v-a nasit o jucarie noua.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează