INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TOTTENHAM

Ce l-a deranjat pe antrenorul Ange Postecoglou la meciul cu Brentford: „Ar trebui închiși într-o cușcă”

Ange Postecoglou / Foto: Imago Images
Ange Postecoglou / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 01 februarie 2024 10:34 / Actualizat joi, 01 februarie 2024 11:04

Ange Postecoglou (58 de ani) s-a arătat iritat de jocul fotbaliștilor lui Brentford, adversarii lui Tottenham de miercuri. Spurs a reușit să se impună cu 3-2, însă Postecoglou a fost deranjat de agresivitatea oponenților, pe care o consideră dusă la extrem.

Antrenorul lui Radu Drăgușin a spus despre jucătorii lui Brentford că ar trebui închiși într-o cușcă de UFC, reclamând multe întreruperi în meci din cauza stilului acestora.

Prima mutare pentru sezonul viitor la FCSB » MM Stoica: „Eu și din vară i-aș face contract!”
FCSB
Prima mutare pentru sezonul viitor la FCSB » MM Stoica: „Eu și din vară i-aș face contract!”

„Nu am fost speriat. Ei ar trebui închiși într-o cușcă UFC (n.r.- pentru ce au făcut pe teren), dacă sunt atât de curajoși. Am vrut de la noi să jucăm fotbal. Au fost multe întreruperi de joc.

VIDEO Ange Postecoglu, conferință de presă după Spurs - Brentford 3-2: „Dacă sunt atât de curajoși, să intre în cușcă în UFC”

Am fost slabi în prima repriză, însă am evoluat mult mai bine în a doua parte a jocului.”, a fost reacția lui Ange Postecoglou, tehnicianul lui Tottenham, la finalul partidei cu Brentford, câștigată de echipa sa cu 3-2.

Credit pentru Radu Drăgușin » Ange Postecoglou nu mai vrea alte transferuri

Tottenham este foarte mulțumită de transferurile lui Radu Drăgușin (21 de ani) și Timo Werner (27 de ani), astfel că cel mai probabil Spurs nu o să mai facă niciun transfer pe ultima sută de metri. Perioada de mercato de iarnă se încheie în Anglia, joi, la ora 11:00 din Marea Britanie.

Chiar dacă Radu Drăgușin a jucat puțin de când a venit la Tottenham de la Genoa, semnalele sunt foarte bune pentru stâlpul defensivei României. Drăgușin a intrat pe finalul partidelor din Premier League cu Manchester United (2-2) și cu Brentford (victorie, scor 3-2), iar în Cupa Angliei cu Manchester City (eșec, 0-1, în șaisprezecimi) a fost ținut pe bancă.

Cu toate acestea, internaționalul român i-a lăsat o impresie foarte bună antrenorului Ange Postecoglou alături de Timo Werner, astfel că Tottenham nu va mai forța vreun transfer pe ultima sută de metri a perioadei de mercato de iarnă.

„Nu mai este nimic concret. Cei de la Tottenham sunt foarte fericiți că i-au transferat pe Radu Drăgușin și Timo Werner. Așa că Tottenham nu e disperată să mai facă mutări pe ultima sută de metri a perioadei de mercato”, precizează jurnalistul Dean Jones, conform site-ului spurs-web.com.

Citește și:

Darwin Nunez, record istoric în Premier League » Ce s-a întâmplat la Liverpool - Chelsea
LIVERPOOL
Darwin Nunez, record istoric în Premier League » Ce s-a întâmplat la Liverpool - Chelsea
Pep Guardiola a dezvăluit în ce condiții pleacă de la Manchester City. Declarațiile momentului în Premier League
MANCHESTER CITY
Pep Guardiola a dezvăluit în ce condiții pleacă de la Manchester City. Declarațiile momentului în Premier League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează