FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

CFR Cluj a mai bifat un transfer! Jucătorul de națională de la UTA va evolua pentru „feroviari”

Aly Abeid a semnat cu CFR Cluj, foto: Imago Images
Aly Abeid a semnat cu CFR Cluj, foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 02 februarie 2024 14:23 / Actualizat vineri, 02 februarie 2024 15:12

CFR Cluj a făcut primul transfer de când l-a numit antrenor pe Adrian Mutu (45 de ani). Este vorba despre Aly Abeid (26 de ani), fundașul celor de la UTA Arad, care va ajunge însă în Gruia la vară.

Clujenii continuă întăririle, dar mută pentru sezonul viitor. Ocupanta locului 2 din Superligă și-a asigurat serviciile jucătorului din Mauritania, conform Fanatik.

Extrema care a refuzat naționala României a ajuns în La Liga » Cât a plătit Granada pentru jucătorul canadian
SPANIA
Extrema care a refuzat naționala României a ajuns în La Liga » Cât a plătit Granada pentru jucătorul canadian

Aly Abeid va juca la CFR Cluj

Jucătorul a intrat în ultimele 6 luni de contract cu trupa lui Mircea Rednic și putea semna cu orice club. A ales CFR, însă va rămâne la Arad până la finalul acestui sezon.

Abeid este transferul cu numărul 6 pe care îl face CFR în această iarnă, după Omar El Kaddouri, Alan Aussi, Peter Mamic, Kader Keita și Peter Michael.

Cristi Balaj, președintele clujenilor, a confirmat mutarea pentru sursa citată: „A fost în ultimele șase luni, am anunțat clubul despre intenția noastră de a negocia cu jucătorul. 

Contractul a fost semnat, au fost anunțați ieri cei de la UTA legat de acest subiect. Ne-am propus ca din vară să îl aducem la clubul nostru, atunci când va deveni liber de contract.

În momentul acesta avem poziția ocupată cu Camora și Mamic. Numărul jucătorilor străini de 13 a fost atins, nu putem să mai legitimăm un alt jucător și atunci lucrurile sunt foarte simple. Mai avem în vedere și jucători care sunt în ultimele 6 luni și pe care îi vom aduce din vară”, a explicat Balaj.

56 de selecții și 3 goluriare Aly Abeid, pentru naționala Mauritaniei.

350.000 de euroeste cota lui Abeid, conform Transfermarkt

Adrian Mutu, debut cu victorie pe banca lui CFR Cluj

CFR Cluj a câștigat cu FC Voluntari, scor 4-1, în etapa #23 din Superliga. Adrian Mutu a debutat cu dreptul pe banca ardelenilor. Echipa din Gruia a rămas la 11 puncte în spatele liderului FCSB și e pe locul doi în campionat.

Bîrligea a deschis scorul în minutul 36, dar Adam Nemec a egalat înainte de pauză. CFR s-a dezlănțuit în repriza a doua și a mai punctat de 3 ori, prin Otele ('62), Tachtsidis ('64) și Michael ('74).

Ardelenii urcă iar pe doi, profitând de „oboseala" adversarilor, care au contat o oră, după care au căzut, inexplicabil. Fusese la fel și în tur, tot 4-1 pentru fosta campioană, iar ilfovenii rămân în continuare în zona fierbinte.

VIDEO. Superliga - Etapa XXIV » Match Preview Petrolul Ploiești - CFR Cluj

Citește și alte articole:

Ianis Stoica schimbă echipa! Atacantul de la FCSB rămâne în Superliga
FCSB
Ianis Stoica schimbă echipa! Atacantul de la FCSB rămâne în Superliga
Dinamo se refuză! „Câinii” oferă salarii mari, dar jucătorii au alte opțiuni » Anunțul lui Zăvăleanu
DINAMO
Dinamo se refuză! „Câinii” oferă salarii mari, dar jucătorii au alte opțiuni » Anunțul lui Zăvăleanu

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
rav410wrc
rav410wrc  •  02 Februarie 2024, 16:49

Saracu' Aly Abeid, a dat pasarea din mana, pt cioara de pe gard :((( A plecat de la o echipa cu suporteri inimosi, care-l apreciau cu adevarat, la una fara suporteri, care angajeaza doar "mercenari" !! Iar dc evolutiile sale nu vor fi pe placul camarilei de-acolo, isi va recupera salariile, pe la comisiile FIFA si UEFA ... Vezi cazul Roger Junio !! :((((

Vezi toate comentariile (1)
Comentează