GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  INCIDENT

VIDEO „Hoț român! Mi-a băgat mâna în buzunar!”. Magicianul Robert Tudor a postat filmarea » Incident în magazinul lui Real Madrid

Articol de - Publicat marti, 06 februarie 2024 11:23 / Actualizat marti, 06 februarie 2024 13:47

Magicianul Robert Tudor (39 de ani) a fost prezent duminică pe Santiago Bernabeu, la partida dintre Real Madrid și Atletico, din La Liga, partidă încheiată la egalitate, scor 1-1.

Robert Tudor a mers la acest eveniment alături de familie și prieteni, dar a avut parte de un incident nedorit după terminarea partidei, în care a fost implicat un alt român din Madrid.

VIDEO. Magicianul Robert Tudor, la un pas de a fi prădat de hoți în magazinul lui Real Madrid

Robert Tudor a postat un videoclip pe rețelele de socializare cu un presupus hoț din magazinul lui Real Madrid de pe Santiago Bernabeu. În filmare, persoana filmată de magician fuge de acesta, iar Robert Tudor descrie incidentul pe care l-ar fi avut.

Mai exact, acesta susține faptul că un român i-ar fi băgat mâna în buzunar și ar fi încercat să-i fure bunurile. El se declară indignat de acest aspect și nu înțelege cum e posibil ca un român să recurgă la acest gest: „Uitați ce mi s-a întâmplat cu băiatul ăsta, mi-a bagat mâna în buzunar, aici, la magazinul lui Real Madrid, uitați, hoț!

În videoclipul postat sunt mai multe persoane, inclusiv familia și prietenii lui, care l-au întrebat dacă are toate bunurile la el. Robert a confirmat și a adăugat: „În magazin la Real Madrid un român mi-a băgat mâna în buzunar, am simțit, n-ai cum așa ceva...român să-ți bage mâna în buzunar... unul de-al tău?

Când se împinge așa spre tine și îți și bagă mâna în buzunar...normal că am simțit”. Speriată, fata magicianului i-a cerut tatălui să părăsească locul cât mai repede.

Comentarille nu au întârziat să apară pe rețelele de socializare. Comunitatea lui Robert Tudor s-a amuzat de situație, deși acesta a fost la un pas de a fi furat: „A vrut să-ți arate un truc”, „Hoțul la hoț trage”, „Dacă te duceai la Barcelona în magazin nu erau hoți, la Real până și acolo se fură”, „Magician pe magician nu se fură. A încălcat o regulă de bază”, sunt câteva dintre comentariile la filmulețul postat de magician.

Citește și alte știri:

Incident obscen nemaivăzut, la Madrid. Fotbalistul lui FC Sevilla, agresat sexual de un spectator în timpul meciului!
LA LIGA
Incident obscen nemaivăzut, la Madrid. Fotbalistul lui FC Sevilla, agresat sexual de un spectator în timpul meciului!
Gică Hagi a dus show-ul în conferință, după FCSB - Farul » Top 5 declarații: „Ce clădim ieri a căzut alaltăieri”
FCSB - FARUL 1-1
Gică Hagi a dus show-ul în conferință, după FCSB - Farul » Top 5 declarații: „Ce clădim ieri a căzut alaltăieri”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
Cocos7
Cocos7  •  07 Februarie 2024, 06:18

Mâncătorii de lebede se fura intre ei intr-un magazin din Madrid. Perfect.

Adyspa
Adyspa  •  07 Februarie 2024, 00:17

Cei mai multi hoti de buzunare in madrid sau barcelona sant din romania.

Iulian1975
Iulian1975  •  06 Februarie 2024, 22:45

REAL MADRID FURĂ TROFEELE CARE NU STAU BINE IN VITRINELE ALTORA..NEGREIRA

Vezi toate comentariile (6)
Comentează