FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali reacționează după criticile primite de Charalambous: „Fac eu asta? Eu nici nu visam!”

Articol de , , - Publicat miercuri, 07 februarie 2024 07:09 / Actualizat miercuri, 07 februarie 2024 07:23

Gigi Becali, patronul FCSB, a reacționat după valul de critici primit în ultima perioadă de antrenorul echipei sale, cipriotul Elias Charalambous.

Recent, numele lui Elias Charalambous a fost implicat într-o controversă, ceea ce l-a făcut și pe Mihai Stoica să declare că este inadmisibil ca Vali Moraru, moderatorul DigiSport, să spună despre antrenorii de la FCSB că au „creier zero”. 

În plus, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB era contrariat și de faptul că un invitat constant al celor de la DigiSport consideră că există „prostituție” în cadrul clubului bucureștean. Chiar dacă nu i-a specificat numele, Decebal Rădulescu este cel la care Mihai Stoica a făcut referire.

MM Stoica cere un jucător în echipa de start la FCSB: „El ar trebui să fie titular” » Critică un alt fotbalist: „O să avem o discuție”
FCSB
MM Stoica cere un jucător în echipa de start la FCSB: „El ar trebui să fie titular” » Critică un alt fotbalist: „O să avem o discuție”

Gigi Becali sare în apărarea lui Elias Charalambous

„Bine, mă, fac eu echipa de start și schimbările. Dar viteza asta cine o face? O fac eu? Fac eu viteza aia? Ăla e meritul antrenorului. Eu nici visam să jucăm în așa viteză! Zdang, zdang... 

Când recuperăm mingea, după 3-4 pase suntem în fața porții. Nici Real nu joacă în viteza noastră! Îi vom decapita pe toți. Mai trebuie 2-3 plombe”, a declarat Gigi Becali.

Nu există alianțe în play-off, fiecare joacă pentru el. Poate în ultimele 3 meciuri, dar noi nu mai avem miză când ajungem acolo. Noi după primele 5 meciuri de play-off vom fi campioni, aducem artificii și gata.

- Gigi Becali

Cei care contestă antrenorii de la FCSB, care spun că ei nu au nicio implicare, pe ce bază vorbesc? Au fost acolo? Au văzut ciclul săptămânal? Au văzut ce se face acolo? 

Pe ce bază spune lumea că antrenorul nu are importanță? Programul de antrenament, obiectivele, absolut tot, sunt decise de antrenor. Să meargă acolo o săptămână și să vadă despre ce e vorba, așa ar fi cel mai OK.

Cum să nu aibă antrenorul niciun merit? E prea dusă la extrem această afirmație. Oamenii își pot spune părerea, dar important e să vorbească cu antrenorul de la FCSB, să vadă despre ce e vorba. Cel mai bine ar fi ca lumea să se ducă la bază și să vadă despre ce e vorba, să vadă cine face, ce face.

 – Dinu Todoran

Match Quiz CFR Cluj - Rapid
Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Rapid și câștigă premiile puse în joc.

VIDEO Gigi Becali, impresionat de jocul echipei sale în meciul cu Farul

Citește și: 

Un fotbalist de la FCSB, acuzat în timpul meciului cu Farul: „Ești «blat» cu Hagi!” » Becali îi mai acordă o șansă
FCSB - Farul 1-1
Un fotbalist de la FCSB, acuzat în timpul meciului cu Farul: „Ești «blat» cu Hagi!” » Becali îi mai acordă o șansă
„Dacă greșiți în favoarea FCSB, vă rup!” » MM Stoica a răbufnit în direct: „Când minți, ai interes să ascunzi ceva”
FCSB
„Dacă greșiți în favoarea FCSB, vă rup!” » MM Stoica a răbufnit în direct: „Când minți, ai interes să ascunzi ceva”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
tallpaiadului
tallpaiadului  •  07 Februarie 2024, 14:32

Ilie Dumitrescu are perfecta dreptate, este mai greu pentru orice antrenor sa faca echipa sa functioneze atunci cand patronul se amesteca treburile lui, de aceea meritul lui Charalambous trebuie cu atat mai mult recunoscut. Jurnalistii il desconsidera insa pe Charalambous, facand greseala de a-l judeca pe acesta cu aceeasi unitate de masura ca si pe predecesorii sai romani. Charalambous nu e ca ceilalte brelocuri aduse de Becali, el e un antrenor profesionist caruia i s-a explicat inainte ce fel de patron este Becali si a acceptat conditiile respective fara a se considera umilit sau a-i pretinde lui Gigi sa-si schimbe atitutinea atat timp cat e el acolo. Charalambous recunoaste cu seninatate ca deciziile apartin "boss-ului" nu din cauza ca i-ar lipsi inteligenta sau coloana vertebrala, ci datorita faptului ca nu considera ca acest lucru ar fi o rusine pentru el din moment ce a fost informat inaintea semnarii contractului si si-a asumat in mod constient conditiile de lucru de la FCSB. Predecesorii lui Charalambous, fara exceptie, se considerau umiliti de interventiile lui Becali, unii le acceptau din cauza ca erau constienti de lipsa propriei valori, iar altii se minteau singuri cand Becali le promitea initial ca va renunta la naravul lui pe perioada in care sunt ei antrenori acolo, pentru a se simti si ei umiliti cand Becali incepea sa se comporte la fel si cu ei dupa cateva etape.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează