FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

„Dacă greșiți în favoarea FCSB, vă rup!” » MM Stoica a răbufnit în direct: „Când minți, ai interes să ascunzi ceva”

MM Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB
MM Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB

Articol de - Publicat marti, 06 februarie 2024 21:13 / Actualizat marti, 06 februarie 2024 22:48

MM Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a lansat un atac dur la adresa CCA și a lui Kyros Vassaras, după meciul cu Farul, scor 1-1.

MM Stoica a condamnat penalty-ul primit de Farul, în prelungiri, după duelul dintre Dawa și Mihai Popescu. Oficialul FCSB crede că în spatele deciziei ar sta o conspirație și a adus în discuție și meciul tur, Farul - FCSB 0-1, când roș-albaștrii au primit un penalty acordat de Colțescu.

Îi răspunde lui Ciprian Marica: „Avem al doilea cel mai scump VAR care există”
VAR
Îi răspunde lui Ciprian Marica: „Avem al doilea cel mai scump VAR care există”

MM Stoica e de părere că CCA a emis un comunicat în care s-a scuzat pentru reușita anulată greșit lui Louis Munteanu doar pentru a crea o diversiune de la penalty-ul acordat Farului, moment care nu a fost menționat deloc. CCA a dat vina pe operatorul din camera VAR pentru gafa de la golul lui Munteanu.

MM Stoica a răbufnit după FCSB - Farul 1-1

„Comunicatul acela e ca și cum un jucător care ratează spune că are ghete proaste, nu sunt ce trebuie, arbitrii să spună că firma producătoare de fluiere nu face fluiere bune. Te lasă fără replică. Mergem înainte. E gol acolo la ofsaid, OK. Mai avem 40 de minute să intrăm în meci, poate câștigăm. 

După ce am luat gol din penalty-ul inventat, am mai avut 6 minute în care am dominat. Oricum, trebuia 10 minute de prelungire. Dar când vezi că un fault în atac e transformat în penalty...

Și recomandarea asta, dacă mergi să vezi trebuie să schimbi decizia, chiar dacă e luată corect în teren, e ceva... «Dacă greșiți în favoarea FCSB, vă rup!». Nu pot să scot meciul ăsta din pachet cu meciul din tur, când am primit un penalty discutabil, care nu trebuia dat.

E posibil să creezi o diversiune ca să avem subiecte. Greșeala flagrantă e cea din prelungiri. Am pierdut două puncte mari. Dawa nu sare spre el, nu duce capul spre Popescu. Popescu îl lovește. Ai voie să sari la orice sport. Nu e penalty acolo, nu există așa ceva! E fault în atac”, a declarat MM Stoica, la Orange Sport.

MM Stoica: „În momentul în care minți, ai un interes să ascunzi ceva”

MM Stoica a comentat și contradicția dintre CCA și eAD. Primii susțin că s-au consultat cu firma care deține drepturile TV ale Superligii pentru a descoperi vinovatul la greșeala de la golul lui Munteanu, eAD a transmis că nu a fost cazul.

Cineva minte, cei de la CCA sau cei de la eAD! Cei de la eAD nu ar avea motiv să mintă. Cei de la eAD spun că CCA nu a vorbit cu ei, CCA zice că da. Deci cei de la CCA mint, ceea ce e foarte grav și ar trebui luate măsuri drastice. În momentul în care minți, ai un interes să ascunzi ceva

- MM Stoica

Match Quiz CFR Cluj - Rapid
Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Rapid și câștigă premiile puse în joc.

VIDEO. FCSB-FARUL 1-1 » Gheorghe Hagi, reacție furibundă: „Păi ce, e girafă, panteră?!”

Citește și:

„Dați-i bani, tată! Plătiți-o!” » Hagi, alt discurs furtunos și un mesaj către clasa politică: „Am văzut că România e bogată... Energie, zăcăminte, toate!”
DISCURS
„Dați-i bani, tată! Plătiți-o!” » Hagi, alt discurs furtunos și un mesaj către clasa politică: „Am văzut că România e bogată... Energie, zăcăminte, toate!”
Gigi Becali, dezlănțuit: „O să îi decapităm pe toți” » Scoate o echipă din lupta la titlu: „Nu mă sperie” + Ce a zis de Tavi Popescu
FCSB
Gigi Becali, dezlănțuit: „O să îi decapităm pe toți” » Scoate o echipă din lupta la titlu: „Nu mă sperie” + Ce a zis de Tavi Popescu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
dr.jivago
dr.jivago  •  07 Februarie 2024, 13:27

Cinci comentarii si toate au o amprenta comuna : inteligenta artificiala si prostie umana de Gagauța...Motivatiile sunt pertinente , tot ce face MM-ul e strecurat printr.o sita fina, fina iar finalul e apoteotic : " pacalici, golan" si alte finețuri... E limpede ca hate-ul e la mare moda printre romani si chiar a devenit o trasatura nationala ... E firesc ca , marile caractere ce salașluiesc in sfera fotbalului sa aiba de impartit ceva cu Becali sau MM dar de aici , pana a-i demoniza e cale lunga si tine de o minima detenta intelectuala... Dar ce sa-i ceri unei gloate agramate, care scrie cum zgaraie capre cu copita nisipul , indivizi care n-au pus manichiura pe vreo carte...Hotiile acestor venali Vassaras si Burlan nu vor ramane nearticulate de realitatea dreapta...

dorelus
dorelus  •  07 Februarie 2024, 09:07

Nu se poate, a venit inteligenta de otel să ne lămurească :când minți ai interes să ascunzi ceva... Omule esența minciuni este ascunderea adevărului și această faptă clar este dictată de interes. Ce bine că ne-ai ajutat, multumesc Einstein, multumesc.

wally77
wally77  •  07 Februarie 2024, 07:18

Ar trebui să se dea bromură și fotbaliștilor ...a fost offside din cauza erecției lui Munteanu...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează