FOTBAL  »  Superliga  »  PROCES

VIDEO Gigi Becali susține că a câștigat la CEDO procesul contra României și acuză judecătorii: „Criminalilor! Plecați acasă!”

Articol de , , - Publicat marti, 20 februarie 2024 13:00 / Actualizat marti, 20 februarie 2024 14:32

Gigi Becali a declarat azi că a câștigat la CEDO un proces pe care l-a înaintat statului român. 

Patronul FCSB a reclamat statul român la CEDO, după condamnarea la 3 ani de închisoare pe care a primit-o în mai 2013. Iar azi, omul de afaceri a declarat că a câștigat.

I-a dat un ultimatum! Jucătorul care l-a dezamăgit pe Becali după remiza cu U Cluj: „Nu e în apele lui, nu mai merge ca pe vremuri”
FCSB
I-a dat un ultimatum! Jucătorul care l-a dezamăgit pe Becali după remiza cu U Cluj: „Nu e în apele lui, nu mai merge ca pe vremuri”

VIDEO. Gigi Becali susține că a câștigat la CEDO procesul contra României și acuză: „Criminalilor” 

Azi, într-o discuție cu jurnaliștii în fața casei din Aleea Alexandru, Gigi Becali a spus că a câștigat procesul. Și a avut un discurs dur la adresa celor care l-au condamnat.

Am o rugăminte. Azi am primit o veste pe care o aștept de 10 ani. O veste de mare bucurie, de mare fericire pentru mine. A suferit mult familia mea pentru că am fost batjocorit și condamnat. Azi a venit vestea de la CEDO. Și condamnă România pentru un proces neechitabil contra lui Becali George. Adică spune «A fost condamnat pentru o faptă care nu era incriminată».

Nu vreau să vorbesc fotbal. Trăiesc o bucurie a sufletului. Ce se va întâmpla? Pentru 800.000 de euro, mi-au luat 3 milioane. Dacă au luat trei ori mai mult, trebuie să dea de trei ori mai mult. Adică 9 milioane de euro. Plus daunele pe care le voi cere eu pentru vătămări. Nu banii sunt problema. Contează că am mulțumire sufletească. De multă vreme așteptam. Știi care e treaba? Nu mai am răutate. Dacă era acum 10 ani, făceam tam-tam mare. 

Dar tot trebuie să spun numele oamenilor. Nu știu dacă fac păcat, dar le spun numele, ca să știe copiii lor: Francesca Vasile, Ionuț Matei, Livia Stanciu. O le spun mereu numele. De ce? Să vadă copiii lor cum au distrus ei oameni și au băgat oameni în pușcărie, mame și copii. Acum vreau să știu ceva. 

Francesca Vasile va rămâne judecătoare? Băi, demisionează! Pleacă acasă, mă. Nu ți-e rușine? Livia Stanciu e la Curtea Constituțională. Păi e rușine să fie acolo una care a distrus oameni. Acum e clar. Vreau totuși să-i laud pe Săndel Macavei și pe Rodica Cozma, care au făcut opinie separată în proces. A fost 3-2. Eu i-am iertat, dar trebuie să le spun numele lor. 

Așa cum copiii mei au plâns la 18 ani, copiii lor trebuie să știe ce nenorociri au făcut părinții lor. Ei scrâșnesc din dinți când văd că Becali a primit dreptatea. Chiar dacă au trecut 10 ani. Dacă aș fi câștigat acum câțiva ani, făceam tam-tam și mă duceam cu pancarte «Dați-o afară pe criminală!». 

Acum nu-i mai judec, dar parcă tot mai am o rădăcină de răutate. Am suferit și eu, dar și copiii mei. Aveam dreptul să vin acasă și 10 zile. Dă-mi măcar una, să-mi văd fata când face 18 ani. După aceea, nici când Alexandra a făcut 18 ani nu am putut. Criminalilor! Respectați legea! Sunteți criminali! ”, a spus Gigi Becali.

Elena Udrea trebuia să aibă 100 de zile libere pentru a-și vedea copilul. Dar nu a primit niciuna. Ea poate veni și 10 zile acasă o dată, dar nu e lăsată. Copilul se duce la pușcărie, deși ea putea să vină acasă. Cine are bani și face pușcărie în România e idiot. M-ai condamnat, mă duc în Italia sau Grecia să fac pușcărie. Îmi aleg unde să fac. De ce? Că ești criminal!

Criminalilor, cum vreți să stea oamenii să facă pușcărie la voi? Respectați legea! Procurorilor, urmăriți-i și pe criminalii de la ANP care nu dau drumul la oameni acasă. Pușcărie pe viață că oameni! De ce nu-i dai drumul Elenei Udrea? Alina Gorghiu, ia și tu pușcărie că nu o lași pe Elena Udrea să vină acasă. 

- Gigi Becali

Citește și: 

Daniel Niculae, mesaj cu tâlc, după ce FCSB s-a încurcat cu U Cluj și Rapid s-a apropiat la 7 puncte de locul 1
RAPID
Daniel Niculae, mesaj cu tâlc, după ce FCSB s-a încurcat cu U Cluj și Rapid s-a apropiat la 7 puncte de locul 1
Ovidiu Ioanițoaia semnalează greșeala făcută de FCSB: „A privit cu superioritate. Dar ar putea să înceapă să-și facă probleme”
GSP LIVE
Ovidiu Ioanițoaia semnalează greșeala făcută de FCSB: „A privit cu superioritate. Dar ar putea să înceapă să-și facă probleme”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
D_veselu
D_veselu  •  21 Februarie 2024, 20:32
Postat de freddy pe 21 Februarie 2024, 17:21

Cu ce aroganta ti a raspuns. Ce superioritate... L-ai atins unde trebuia. Vezi cum zambeste? Nu stiu daca e ala dar sigur are legatura cu magistratura. Ma rog, a avut. E foarte atent sa nu cumva sa se afle vreun amanunt despre el. Si aproape sigur, ura e personala si probabil in mintea lui intemeiata. Cum sa jelesti asa ca nu ne-am calificat shpe ani la mondiale din cauza ciobanului? "Saracul popor roman" Bai esti prost! Ce mila are el... Lasa-ne! Oricum, este extrem extrem de inversunat. Pare scopul vietii sale.

!!! *Ai reply-ul mai jos. Nu-mi dau seama de ce tot apar comment-uri 'în aer'. :-(((

D_veselu
D_veselu  •  21 Februarie 2024, 20:23

Vezi că n-a mers butonul de reply! Sorry!

D_veselu
D_veselu  •  21 Februarie 2024, 20:18

Mie nu mi s-a părut arogant. Poate și pt că m-am obișnuit cu el. În plus, aici chiar avea dreptate. Știe de o mie de ori mai bine decât mine "cum funcționează sistemul de justiție", fie că a activat sau nu în magistratură. Aia cu Ionuț Matei s-a vrut a fi o glumă, dar am văzut destui judecători având tot soiul de vicii ascunse. De ce n-ar putea fi trolling-ul pe un site obscur viciul unuia dintre foștii magistrați?! Uite: mulți avocați, judecători, etc. sunt pasionați de vânătoare. El are ca principal hobby vânătoarea de postaci. Eu recunosc că a început să-mi fie tot mai simpatic. Cum să nu-ți fie simpatic când îl vezi, vorba ta, cum plânge de mila naționalei? Că ciobanul e singurul vinovat de ratarea calificărilor?! Păi acum ne-am calificat. E meritul ciobanului?! O să spună că n-a mai convocat Edi așa mulți fcsb-iști. Ascultă ce-ți spun: asta cu Truică nu poate fi doar o coincidență. Cum, mă, dintr-atâția "băieți deștepți" care au devalizat țărișoara asta, tu să-i dai mereu ca exemple pe Truică și Becali - adică fix pe aia băgați la zdup de Ionuț Matei?! :-)))

Vezi toate comentariile (17)
Comentează