FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Două oferte din Franța pentru Philip Otele » Răspunsul oferit de CFR Cluj

Philip Otele / Foto: Imago Images
Philip Otele / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 13 martie 2024 19:07 / Actualizat miercuri, 13 martie 2024 19:32

Philip Otele (24 de ani), unul dintre cei mai buni fotbaliști din Liga 1 în timpul sezonului regular, a fost ofertat de către Bordeaux (Ligue 2) și Lorient (Ligue 1). Formațiile franceze au fost dispuse să achite în schimbul serviciilor extremei nigeriene sume cuprinse între 1,3 și 1,8 milioane de euro, însă au fost refuzate de CFR Cluj.

Ioan Varga, patronul „feroviarilor”, are încredere că poate să obțină pentru golgheterul echipei sale mai mult decât dublu față de ce i s-a oferit în perioada de mercato de iarnă, respectiv 4 milioane de euro, informează site-ul allnigeriasoccer.com.

Philip Otele, interesant pentru mai multe echipe

Potrivit sursei citate, Cardiff City a fost interesată, la rândul ei, să îl transfere pe Philip Otele, însă nigerianul a refuzat din start, astfel că nu s-a mai ajuns la o ofertă concretă. Otele nu și-a dorit să evolueze în Championship (n.r. - liga a 2-a din Anglia).

Elias Charalambous mai primește și vești bune » Un jucător polivalent revine la FCSB
FCSB
Elias Charalambous mai primește și vești bune » Un jucător polivalent revine la FCSB

Philip Otele a mai fost monitorizat de către VfB Stuttgart și Trabzonspor, însă nemții și turcii nu au reușit nici ei să îi satisfacă pretențiile financiare ale lui Varga.

Contractul lui Otele cu CFR Cluj este valabil până în vara anului următor și are o opțiune de prelungire pentru încă o stagiune.

Sezon foarte bun pentru Philip Otele

Aripa stânga nigeriană a fost motorul ofensivei celor de la CFR Cluj, aflați pe locul 3 în Superligă la finalul sezonului regular. Otele a marcat 13 goluri în 30 de meciuri, fiind golgheterul „feroviarilor”.

De asemenea, cu 6 pase decisive reușite, Philip Otele este și al doilea cel mai bun pasator din tabăra fostei campioane a României. Doar Ciprian Deac (7 assist-uri) îl depășește la acest capitol.

1.000.000de euro este cota de piață a lui Otele, conform Transfermarkt

Philip Otele a mai evoluat în cariera sa pentru UTA și FK Kauno Zalgiris (Lituania).

VIDEO Helmut Duckadam despre lupta la titlu: „Diferența de patru puncte este una fragilă. Din păcate, FCSB-ul are un lot restrâns față de Rapid și CFR”

Citește și:

Gafă în direct la un club din Superligă » Ce s-a putut auzi pe transmisiunea conferinței
FC BOTOȘANI
Gafă în direct la un club din Superligă » Ce s-a putut auzi pe transmisiunea conferinței
Ion Țiriac, în studioul GSP, anunță decizia despre implicarea la Dinamo: „Mâine le dau banii! Dar asta mă interesează”
PRIETENII LUI OVIDIU
Ion Țiriac, în studioul GSP, anunță decizia despre implicarea la Dinamo: „Mâine le dau banii! Dar asta mă interesează”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Gerson
Gerson  •  14 Martie 2024, 12:47

Păi să-l vândă și pe el și pe Sava și s-a strângă taraba! Oricum la anul echipa Ana Aslan se duce in liga secundă cu fanfara pe care o are! Echipamentul când îl vinde?

adrianyo
adrianyo  •  13 Martie 2024, 21:30

macar 3 milioane ar trebui sa ceara pe el.

Doralin
Doralin  •  13 Martie 2024, 20:09

Eu zic sa o lase mai moale cu vandutul de jucatori ca au dat destui. Doar in ultimul an au plecat jucatori de 10 milioane. Acum cand am incropit o echipa de ce sa plece? Sa astepte sa ia campionatul si apoi sa joace in Champions League si apoi poate sa se transfere la Bayern, la Dortmund, daca vrea Franta mai e Nice, Marseille, au mai plecat acolo de la CFR dar au jucat in Champions League

Vezi toate comentariile (4)
Comentează