FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Motivul pentru care Nelu Varga se felicită că l-a dat pe Krasniqi la Rapid: „Am făcut o afacere bună”

Ermal Krasniqi / Foto: Facebook
Ermal Krasniqi / Foto: Facebook

Articol de - Publicat miercuri, 27 martie 2024 21:45 / Actualizat miercuri, 27 martie 2024 22:05

Nelu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, a declarat că nu regretă transferul lui Ermal Krasniqi (25 de ani) de la CFR Cluj la Rapid, chiar dacă internaționalul kosovar are un parcurs foarte bun în actualul sezon al Superligii, în tricoul giuleștenilor. Varga este mulțumit că a primit un milion de euro în schimbul serviciilor lui Krasniqi.

Finanțatorul de la CFR Cluj a explicat care sunt motivele pentru care nu îi pare rău că și-a dat acordul pentru ca Ermal Krasniqi să fie transferat din tabăra „feroviarilor” la Rapid.

Mircea Lucescu a fost la câțiva metri de bătaia care i-a adus lui Dinamo suspendarea, iar acum reacționează: „Incredibil!”
DINAMO
Mircea Lucescu a fost la câțiva metri de bătaia care i-a adus lui Dinamo suspendarea, iar acum reacționează: „Incredibil!”

Motivele pentru care Nelu Varga nu îl regretă pe Ermal Krasniqi

Varga s-a arătat mulțumit de suma de un milion de euro pe care a obținut-o de la Dan Șucu, considerând că a făcut o afacere bună din punctul de vedere al raportului dintre calitate și preț.

El a subliniat, de asemenea, că Ermal Krasniqi este un jucător bun, cu potențial, însă nu este suficient de constant, ceea ce îi afectează inclusiv cota de piață.

„Nu regret că l-am vândut. A fost o afacere bună, raport calitate-preț. Deocamdată este un jucător bun, cu potențial, dar nu poți să-l evaluezi mai bine dacă nu evoluează constant bine.

Este un jucător cu valoare, dar nu este constant”, a declarat Nelu Varga, conform prosport.ro.

Krasniqi a reușit, în actualul sezon al Superligii, să înscrie pentru Rapid 4 goluri și să le ofere colegilor săi 3 pase de gol în 9 de partide, ceea ce reprezintă o contribuție la un gol aproape în fiecare meci, în tricoul alb-vișiniu.

Spre comparație, Ermal Krasniqi a strâns cifre asemănătoare la CFR Cluj (5 goluri și 4 pase de gol, dintre care două în actuala stagiune) în 39 de partide oficiale.

CFR Cluj l-a cumpărat pe Ermal Krasniqi de la FC Ballkani, în ianuarie 2023, pentru 200.000 de euro și l-a vândut, în luna ianuarie a anului curent, pentru un milion de euro.

VIDEO RAPID - FCSB 4-0. Ermal Krasniqi a fugit în tribune după fluierul final și și-a adus soția pe gazonul Arenei Naționale

Citește și:

Ciprian Marica s-a lămurit în privința atacantului titular la Euro 2024: „Acum e clar. E singurul care poate ca vârf!”
EURO 2024
Ciprian Marica s-a lămurit în privința atacantului titular la Euro 2024: „Acum e clar. E singurul care poate ca vârf!”
Adevăratele motive pentru care Șumudică a trebuit să plece din Turcia: „Din momentul ăla parcă s-a întâmplat ceva. I-a deranjat!”
PRIETENII LUI OVIDIU
Adevăratele motive pentru care Șumudică a trebuit să plece din Turcia: „Din momentul ăla parcă s-a întâmplat ceva. I-a deranjat!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
aldan
aldan  •  29 Martie 2024, 22:01

Deci a fost Nelutzu cel care i-a furnizat petarde prietenului Bocciú!... Carevasazica avem de-a face cu un autodenunt! Drept urmare, sa vina tov. Balash sa ne explice firescul nefirescului...

Adrian2500
Adrian2500  •  28 Martie 2024, 15:52

Ținând cont cât de subtire e campionatul românesc, e o afacere bună. CFR a strâns bani frumosi din vânzarea de jucători. Sa-i mulțumească inca o data lui Petrescu. E meritul lui , are ochi bun la jucători si i-a cumpărat pe nimica toata.

zetanu
zetanu  •  28 Martie 2024, 10:22

Ca poate nu merita 1 milion, e posibil, dar Krasniqi are totusi 4 goluri si 3 pase de gol in 9 meciuri la Rapid. Deci se descurca foarte bine. Sa nu uitam ca la CFR a avut 5 goluri si 4 pase de gol in 39 de meciuri (!!)...eu zic ca e vizibila cresterea lui, si nici macar nu avem nevoie de un analist de clasa mondiala gen RUSE sa ne explice treaba asta. Mai departe, niciun jucator din campionatul nostru submediocru nu e constant. NICI UNUL! Poate sunt unii care sunt constanti jumatate de sezon, trei sferturi de sezon, dar dupa perioada asta se intorc in anonimat sub o forma sau alta. Si constanta asta a lor se gaseste maxim la meciurile din campionat, cum ii scoti in cupele europene sau la nationala se umplu de maro.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează