FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - HERMANNSTADT 1-0

EXCLUSIV Hermannstadt contraatacă după acuzațiile venite dinspre Dinamo: „Nicolescu vorbește mult și prost”

FC Voluntari - Hermannstadt / Foto: Raed Krishan
FC Voluntari - Hermannstadt / Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat vineri, 29 martie 2024 23:10 / Actualizat vineri, 29 martie 2024 23:45

Administratorul special al lui Dinamo, Andrei Nicolescu, a acuzat un blat la Voluntari - Hermannstadt 1-0.

Deznodământul meciului FC Voluntari - Hermannstadt, scor 1-0, a fost comentat extrem de dur de administratorul special al lui Dinamo, Andrei Nicolescu.

Cristi Balaj, ieșire devastatoare după egalul cu Sepsi: „Ce vrei?! Nu vă e rușine? Suntem în haită aici?”
Sepsi - CFR Cluj 1-1
Cristi Balaj, ieșire devastatoare după egalul cu Sepsi: „Ce vrei?! Nu vă e rușine? Suntem în haită aici?”

În direct la Prima Sport, oficialul „câinilor” a lansat acuzații grave la adresa celor două echipe, pe care le suspectează de blat! Acuzații cărora Hermannstadt le-a răspuns prompt, printr-un comunicat remis Gazetei Sporturilor de managerul sportiv al clubului, Radu Neguț.

Radu Neguț, managerul lui Hermannstadt: „Nicolescu să vorbească și să facă mai mult pentru echipa dumnealui!”

„Domnul Nicolescu vorbește mult și prost, mai ales în ultima vreme. În loc să (mai) facă acest lucru, noi îl sfătuim să vorbească și să facă mai mult(e) pentru echipa pe care o reprezintă dumnealui.

Și noi am putea să vorbim despre echipa domniei sale și să-i aducem tot felul de aprecieri, dar noi, sibienii, avem educație și bun-simț” a fost replica managerului sibienilor.

Acuzația lui Andrei Nicolescu: „Mă gândeam că prieteniile din fotbal au dispărut, dar se pare că m-am înşelat”

Cum comentase Nicolescu? „Partida de la Voluntari mi-a lăsat un gust amar. Nu am văzut intensitate. A lipsit total intensitatea într-un moment în care se joacă într-o anumită viteză fotbalul. Mă gândeam că prieteniile din fotbal au dispărut, dar se pare că m-am înşelat”, a sunat concluzia oficialului dinamovist.

Cu Hermannstadt, Voluntari și-a trecut în cont prima victorie după 12 etape consecutive în care bifase 4 remize și 8 eșecuri! Iar cele trei puncte le-a bifat în urma unui penalty cadou de la sibianul Butean, care a făcut henț în careu la un duelul aerian consumat în minutul 68.

Antrenorul lui FC Hermannstadt, Marius Măldărășanu, și omologul său de la Voluntari, Florin Pîrvu, au crescut împreună la juniorii Petrolului Ploiești, însă amândoi au negat vreo înțelegere prealabilă, în baza prieteniei care-i leagă.

Marius Măldărășanu: „Uneori îmi iese mie, alteori îi iese lui, asta e. Ăsta-i fotbalul”

„Suntem aceeași generație, ne știm de la juniorii Petrolului. Este nașul nașului meu, Nae Constantin. După ani de zile ne revedem ca adversari, uneori îmi iese mie, alteori îi iese lui, asta e. Ăsta-i fotbalul”, a comentat Măldărășanu, la Prima Sport.

Apărut în fața camerelor de luat vederi după Măldă, Florin Pîrvu a spus că „jocurile între mine și Măldă sunt foarte disputate. Echipa lui joacă, are niște automatisme de joc create în timp, îi doresc baftă”.

În urma victoriei de vineri, Voluntari a urcat pe locul 6 în clasamentul play-out-ului, cu 17 puncte, în vreme ce Dinamo se află pe poziția a 9-a, penultima, cu 15 puncte.

VIDEO. VOLUNTARI - HERMANNSTADT 1-0 » Raul Opruț, fundașul lui Hermannstadt, primele declarații după revenirea de la națională: „Vreau la Euro 2024!”

Ați mai putea citi:

Întrebarea care l-a enervat pe Adrian Mutu: „Nu știu cine ce declară!” + „Efectivul e mult mai subțire ca anul trecut”

Daniel Bîrligea, frontal: „Avem VAR ca să-l ținem în debara?! Altă echipă primea două penalty-uri!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
Zeama.de.varza
Zeama.de.varza  •  30 Martie 2024, 14:10

Uite-asa se lupta Hermanstadt sa castige play-off-ul! Ca niste zmei paralei....

Zeama.de.varza
Zeama.de.varza  •  30 Martie 2024, 14:03

Replica lui Hermanstadt e de autobaza!...Mai binr ne-ar spune de ce au uitat subit fotbalul si au facut pur si simplu figuratie cu Voluntari, o echipa artificiala tinuta in viata tocmai ca sa umple o Liga 1 in care cele doua trei echipe sustinute de sistem, fcfcsb , CFR, sa poata beneficia de cadrul competitional necesar. .... Cand Hermanstadt va fi privat si nu va mai primi bani in mod nelegal de la primarie, o sa-si joace meciurile corect! Pana atunci va face numai mizerii si omenii de cate ori este necesar!

aspida
aspida  •  30 Martie 2024, 10:52

Din educatie si bun simt ***. Auzi la el, toata lumea-i proasta numei ei se scalda in educatie si bun simt !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează