GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ponturi pariuri Champions League 16-17 aprilie

Articol de GSP - Publicat marti, 16 aprilie 2024 13:22 / Actualizat marti, 16 aprilie 2024 13:45

Meciurile tur din sferturile de finală din Champions League ne-au oferit un spectacol la cel mai înalt nivel. Am putut vedea dramatism, răsturnări de situație și multe goluri spectaculoase. Marți și miercuri sunt programate meciurile retur, când e de așteptat ca spectacolul să continue.

Programul meciurilor retur din sferturile de finală din Champions League este următorul:

Marți, 16 aprilie (ora 22:00)

·      FC Barcelona - PSG (3-2 în tur)

·      Borussia Dortmund - Atletico Madrid (1-2 în tur)

Miercuri, 17 aprilie (ora 22:00)

·      Manchester City - Real Madrid (3-3 în tur)

·      Bayern München - Arsenal Londra (2-2 în tur)

În acest articol ți-am pregătit o scurtă prezentare a celor patru partide, alături de tot atâtea ponturi la pariuri online pe care le poți juca la Unibet. La această companie poți miza la cote avantajoase pe cele mai tari evenimente din lumea sportului, în timp ce profiți și de numeroasele promoții care duc distracția la un nivel și mai ridicat.

FC Barcelona - PSG

Duelul dintre FC Barcelona și PSG a devenit practic un clasic al ultimilor ani în Champions League, având în vedere că echipele s-au întâlnit de nouă ori în ultimul deceniu. În tur, FC Barcelona s-a impus cu 3-2 și a fost un meci de cinci stele, plin de spectacol. Ce ne rezervă returul? PSG va da totul pentru calificare, în timp ce e de așteptat ca FC Barcelona să nu stea la cutie, având în vedere că apărarea nu este punctul său forte.

În ultimele cinci partide, PSG i-a dat gol lui FC Barcelona. Poți încerca un pariu că francezii vor marca peste 1.5 goluri în timpul regulamentar, o selecție care la Unibet are cota 2.06. Nevoia de goluri este stringentă, iar PSG este obișnuită să înscrie des. Cât privește cotele 1X2, Barcelona are 2.23 să se impună, egalul are 3.80, iar victoria francezilor în timpul regulamentar are 3.05.

Ponturi pariuri Champions League 16-17 aprilie

Borussia Dortmund - Atletico Madrid

Spaniolii au câștigat cu 2-1 în tur și e de așteptat ca trupa lui Simeone să se baricadeze în defensivă în încercarea de a bloca orice atac al nemților. Egalul îi califică pe spanioli, iar Atletico este genul de echipă care știe ce trebuie să facă și cum să lupte pentru a-și atinge scopurile.

În aceste condiții, poți să mizezi că rezultatul la pauză va fi X, din moment ce cota oferită de Unibet este foarte bună, 2.35. Rezultatul de egalitate la finalul timpului regulamentar are cota 3.65, succesul gazdelor are 2.23, iar o victorie a oaspeților are 3.15.

Manchester City - Real Madrid

Confruntarea tur, încheiată 3-3, a fost una dintre cele mai frumoase din acest an. Un meci de care ne vom aminti și peste ani și care ridică și mai mult așteptările pe care le avem de la retur.

Dacă ne uităm pe rezultatele din ultima perioadă, City a dat câte 4 goluri și cu Aston Villa și Crystal Palace. Iar Real a dat 4 goluri și cu Celta Vigo și Osasuna. Avem toate motivele să așteptăm un meci cu multe reușite, astfel că poți să mizezi că se vor marca peste 3.5 goluri, selecție ce la Unibet are cota 2.45. Pentru simpla victorie, City are cota 1.65, egalul are 4.25, iar victoria spaniolilor are 5.00.

Ponturi pariuri Champions League 16-17 aprilie

Bayern München - Arsenal

Dincolo de problemele pe care le are în campionat, Bayern a arătat ca o echipă diferită în acest sezon de Champions League. Mult mai matură și axată pe rezultat. În tur scorul a fost 2-2, dar oare vor putea cei de la Arsenal să reziste pe Allianz Arena?

Bavarezii au câștigat ultimele două meciuri de acasă cu Arsenal cu același scor, 5-1. Acum au cota 1.85 la calificare, o selecție ce poate fi încercată. Victoria în timpul regulamentar a lui Bayern are cota 2.55, egalul are 3.60, în timp ce succesul oaspeților are 2.70.

Ponturi pariuri Champions League 16-17 aprilie

Cotele sunt preluate de pe site-ul agenției de pariuri online Unibet (L1160657W000330 ONJN) și pot suferi modificări în orice moment. Pe lângă oferta impresionantă pregătită pentru duelurile din Champions League - sute de opțiuni de pariere pentru fiecare partidă - Unibet a pregătit o nouă ediție a concursului de tip predictor Game of Champions. Participarea este gratuită pentru toți utilizatorii, iar premiul oferit celui care reușește să indice corect toate răspunsurile este de 125.000 RON cash.

 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează