FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV Trauma care-l urmărește și azi pe triplul campion cu FCSB: „Tânjesc după meciul ăla!” + Verdict despre șansele roș-albaștrilor la grupele UCL

Andrei Prepeliță a adunat 128 de meciuri în toate competițiile pentru FCSB / Sursă foto: Imago Images
Andrei Prepeliță a adunat 128 de meciuri în toate competițiile pentru FCSB / Sursă foto: Imago Images

Articol de , - Publicat marti, 23 aprilie 2024 09:04 / Actualizat marti, 23 aprilie 2024 09:04

Andrei Prepeliță, 38 de ani, antrenorul Gloriei Buzău, era încă în activitate în 2015, anul în care FCSB a cucerit ultima oară titlul de campioană. Om de bază în sezonul în care roș-albaștrii și-au adjudecat „tripla”, fostul mijlocaș a vorbit la microfonul Gazetei despre dominația instaurată de FCSB în acest campionat.

Din postura de jucător, Prepeliță a prins anii glorioși ai roș-albaștrilor din urmă cu un deceniu, când FCSB controla cu autoritate întrecerea internă.

Campion timp de trei sezoane la rând cu FCSB, fostul fotbalist are și astăzi un sentiment de regret vizavi de ratarea calificării în grupele UCL în 2014, când Ludogorets și Cosmin Moți le-au dat bucureștenilor socotelile peste cap.

10 lucruri pe care să le urmărim în etapa intermediară » Cade recordul din '98! Număr incredibil de spectatori în Superliga
PREVIEW ETAPA #6
10 lucruri pe care să le urmărim în etapa intermediară » Cade recordul din '98! Număr incredibil de spectatori în Superliga

Andrei Prepeliță și-a adus aminte de seara nefastă de la Sofia din urmă cu 10 ani, apoi s-a pronunțat pe marginea sezonului controlat în totalitate de FCSB.

Andrei Prepeliță regretă și acum „drama” cu Ludogorets: „Am fost singura echipă pe teren în două manșe!”

„Tânjesc după necalificarea în Champions League... Știți meciul de tristă amintire cu Ludogorets, când, în două manșe, am fost singura echipă care a existat pe teren și am pierdut cu un jucător de câmp care ne-a apărat penalty-urile...(n.r. Cosmin Moți).

FCSB are un parcurs așa cum trebuie, așa cum îi stă bine unei echipe cu astfel de jucători, au toate condițiile”.

Ajunge FCSB în grupele Ligii? Prepeliță e realist: „Nu mai e ce a fost...”

Întrebat despre potențialul echipei de a străpunge tururile preliminare de la vară, Prepeliță a oferit un răspuns realist:

„Nu mai e ce a fost, din ce în ce mai greu se ajunge în Champions League. Erau ani în care, în momentul în care ne calificam în grupele Europa League, o săptămână nici nu știam grupa, nu ne interesa, pentru că era un eșec pentru noi, asta era mentalitatea.

Sper ca și ei să ajungă să joace acolo, fiindcă sunt jucători foarte buni, care fac parte din loturile naționale, dar cu meciuri internaționale puține la nivel de club”, a declarat Andrei Prepeliță, pentru GSP.ro.

Trauma care-l urmărește și azi pe triplul campion cu FCSB: „Tânjesc după meciul ăla!” + Verdict despre șansele roș-albaștrilor la grupele UCL
Andrei Prepeliță a jucat în perioada 2011-2015 pentru FCSB / Foto: Imago

Andrei Prepeliță, triplu campion cu FCSB, a adunat 128 de meciuri în toate competițiile pentru roș-albaștri, contabilizând 11 goluri și 7 assist-uri.

6 trofeea câștigat Prepeliță în tricoul celor de la FCSB: 3 titluri de campion, Cupa României, Cupa Ligii și Supercupa României

Citește și alte știri despre FCSB:

EXCLUSIV Semnal de alarmă pentru FCSB: „Nu ajunge în nicio grupă!” » Ce trebuie să facă Becali urgent

Cât de gravă e accidentarea lui Vlad Chiricheș: „Păcat! Îmi pare rău pentru el”

EXCLUSIV Propunere în direct pentru Gigi Becali: „E printre cei mai compleți din campionat”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (4)
emil1986
emil1986  •  23 Aprilie 2024, 12:30
Postat de _Van_Basten pe 23 Aprilie 2024, 11:16

Traumele se rezolva la psiholog. Nu in gesepe.

Daca ati fi avut voi 'traumele' noastre, n-ati mai suferi atata, amaratule!!!! :))

_Van_Basten
_Van_Basten  •  23 Aprilie 2024, 11:16

Traumele se rezolva la psiholog. Nu in gesepe.

emil1986
emil1986  •  23 Aprilie 2024, 09:44
Postat de VanBasten2000 pe 23 Aprilie 2024, 09:07

Amintiri fecesebiste.

Pe care voi nu le veti trai in veci. Amarastenilor! :))

Vezi toate comentariile (4)
Comentează