FOTBAL  »  NATIONALA  »  GENERAȚIA DE AUR

VIDEO Hagi a apărut în premieră la antrenamentul Generației de Aur » Cine a luat prim-planul: „Unii colegi sunt îmbălsămați. Folosește-mă, sunt o mașină de război!”

Articol de , , - Publicat miercuri, 22 mai 2024 13:54 / Actualizat miercuri, 22 mai 2024 14:52

Viorel Moldovan, fostul atacant al echipei naționale, a fost la antrenamentul „Generației de Aur” de miercuri. El a vorbit de pe gazonul stadionului „Arcul de Triumf”, acolo unde a avut loc antrenamentul.

„Generația de Aur” va disputa meciul de adio pe Arena Națională sâmbătă, de la ora 20:30. Toate detaliile vor fi live pe GSP.ro de la stadion. Foștii internaționali care au scris istorie pentru România vor înfrunta o selecționată de vedete mondiale, printre jucătorii adverși se numără, Rivaldo, Figo și Stoickhov.

Membrii „Generației de Aur” sunt deja la a doua săptămână de antrenamente pe „Arcul de Triumf”, iar azi a vorbit Viorel Moldovan. Alături de el, pe gazon s-au mai aflat Stelea, Ștefan Preda, Răducioiu, Prunea, Gică Popescu și Jean Vlădoiu.

+9 FOTO

Gică Hagi a venit și el, dar nu s-a antrenat alături de coechipieri. A preferat să vină la sacou.

VIDEO. Viorel Moldovan: „Unii colegi sunt mai îmbălsămați, sper să-i trag după mine”

Moldovan a făcut show la declarații, după antrenament:

„Nu știu dacă sunt în formă, dar pregătit am fost tot timpul. Tot timpul am fost pregătit, sunt o mașină de război, trebuie doar să știi cum să mă folosești. Chiar dacă au mai trecut anii peste noi, fotbalul nu se uită. Din punct de vedere fizic va fi mai greu, dar de asta suntem aici, să ne punem la punct.

Biletele s-au vândut, va fi sold-out, mă bucur să fim din nou împreună. Când văd ce colegi am avut, mi se face pielea de găină. Dar mă uit la unii și îi văd îmbălsămați, dacă în America nu am fost folosit, acum voi avea mai mult spațiu de joc. S-ar putea să fie momentul meu, să îi trag după mine.

Lotul advers e interesant, cu jucători de mare valoare, sper să aibă și ei îmbălsămații lor. Nu știu de ce trebuie să fie ultimul meci, poate pentru unii mai în vârstă. Dar va fi un moment frumos, va fi o fiesta”, a declarat Viorel Moldovan.

Citește și:

Ce scrie presa din Ungaria după eșecul drastic cu Elveția de la EURO: „Nici măcar Dumnezeu”
Euro 2024
Ce scrie presa din Ungaria după eșecul drastic cu Elveția de la EURO: „Nici măcar Dumnezeu”
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Superliga
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Sărbătoare la Focșani, dar nu pentru CS Dinamo! Echipa Ministerului de Interne, un nou FAIL în goana după Liga 2! Cunoaștem ultima echipă promovată în liga secundă
Liga 2
Sărbătoare la Focșani, dar nu pentru CS Dinamo! Echipa Ministerului de Interne, un nou FAIL în goana după Liga 2! Cunoaștem ultima echipă promovată în liga secundă

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (6)
gojgaru
gojgaru  •  22 Mai 2024, 17:45

Meciurile de genul asta imi aduc aminte de celebrele shushanele de pe vremuri , actorii contra cantaretilor sau ziaristii contra frizerilor:)))

wally77
wally77  •  22 Mai 2024, 17:41
Postat de calinescu_ pe 22 Mai 2024, 15:19

Care generatie de AUR ???? Ce au castigat ...??? Imi amintesc acuma , la rece , cum jucau acesti REGI , PRESEDINTI , PRIM MINISTRI ....!!! Era sistemul 8+2 care l-a facut celebru pe TATA PUIU ...!!! HAGI si RADUCIOIU in atac si ceilalti aparare pe doua linii ....!!! Cand au jucat fotbal adevarat , i-a umilit Elvetia cu 4-1 ...!!! Pe termen lung au distrus ideea de fotbal adevarat in randul urmatoarelor generatii , care dorind sa-i copieze au ajuns unde suntem acum ...!!!

Zic să-ți scoți capul din frigider și să-ți aduci aminte că fotbalul ăla ne-a adus atâta bucurie timp de aproape 20 ani. Nu știu la țară la tine dacă aveați tv la căminul cultural să vedeți bucureștenii ieșiți în stradă după meciurile naționalei

kxd2000
kxd2000  •  22 Mai 2024, 17:37
Postat de elgabri pe 22 Mai 2024, 16:04

Generatia de tinichea !!

Adică să înțeleg că am avut pe alții mai buni cu performanțe mai mari decât locul 6 la mondiale?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează