FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Gigi Becali s-a reorientat după ce a căzut transferul lui Florinel Coman: „Niciodată nu mi-am dorit ceva așa tare!”

Florinel Coman // foto: Imago Images
Florinel Coman // foto: Imago Images

Articol de - Publicat miercuri, 22 mai 2024 20:13 / Actualizat miercuri, 22 mai 2024 21:39

Transferul lui Florinel Coman (26 de ani) la Al Duhail este în standby. Reprezentanții echipei din Qatar n-au răspuns contraofertei pe care a făcut-o Gigi Becali, iar în acest moment pare că șeptarul roș-albastru va rămâne la FCSB.

Deznodământul negocierilor nu l-a devastat pe Gigi Becali. Latifundiarul este încântat că-l va avea în continuare la dispoziție pe Florinel, considerând că are nevoie de extrema stânga pentru a-și îndeplini marele vis, calificarea în grupele Ligii Campionilor.

Mai mult, Becali a schimbat placa. Dacă va ajunge în grupele Ligii, el promite că-i va mări salariul lui Florinel și, totodată, clauza de reziliere, astfel încât să încaseze mai mult de 5 milioane de euro la un eventual transfer al acestuia.

Gigi Becali a demarat negocierile pentru doi jucători de la aceeași echipă: „E pariul meu, dau 200.000 de euro!”
FCSB
Gigi Becali a demarat negocierile pentru doi jucători de la aceeași echipă: „E pariul meu, dau 200.000 de euro!”

Gigi Becali s-a reorientat după ce a căzut transferul lui Florinel Coman la Al Duhail: „Vreau să-i măresc clauza!”

„Florinel nu mai pleacă! V-am spus tot ce s-a întâmplat, nu am băgat nimic de la mine.

Nu este vorba despre impresar și comision la acest transfer. Asta este părerea mea. Le-am scris toate condițiile, le-am încercuit. Nu au mai dat niciun semn de viață de atunci!

Părerea mea este că ei credeau că pot da până în 4 milioane. Ei credeau că-l scot chiar cu 3! Au nu știu ce informatori, care le spun: «Lasă, că-l dă Gigi și cu 3 milioane».

Chiar îmi părea rău că i-am pus clauză mică. Dacă ne calificăm în Liga Campionilor, vreau să-i dau niște bani și să-i măresc clauza. Pentru că eu cred în Florinel!

Vreau calificarea asta în Liga Campionilor, apoi ce o fi o fi. Nu mi-am dorit niciodată ceva așa mult la fotbal precum calificarea asta. Știți de ce? Pentru că majoritatea spun că așa ceva nu se mai poate. De asta îmi doresc, pentru că oamenii spun că este imposibil”, a afirmat Becali la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Gigi Becali: „Pentru Liga Campionilor, e nevoie de Florinel Coman!”

Fără Florinel, Becali se teme că visul calificării în Champions League ar fi imposibil de înfăptuit: „Dacă pleca Florinel, nu mai aveam nici eu tăria să sper atât de tare la Liga Campionilor. Ca să ajungi acolo, ai nevoie de un jucător de excepție, care să facă diferența. Iar ăsta este Florinel”.

Patronul FCSB nu crede că pretențiile impresarului pe care-l are Florinel, italianul Federico Pastorello, au blocat negocierile. Pe Coman, Becali nu-l vede ușor de înduplecat:

„Să vă spun ce se întâmplă de fapt. Bine, nu la Florinel, are 25 de ani și nu e ca alții. Dar impresarii cam controlează jucătorii. Iar jucătorii merg acolo unde le spun impresarii. Ei cam au încredere în impresari. Ce să facă? Sunt tineri. Au 21, 22 de ani, ce știu ei la vârsta aia? Atunci își pun încrederea în impresar”.

VIDEO. Mihai Stoica dă din casă de la negocieri: „Diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să-i ofere”

Citește și:

Ce scrie presa din Ungaria după eșecul drastic cu Elveția de la EURO: „Nici măcar Dumnezeu”
Euro 2024
Ce scrie presa din Ungaria după eșecul drastic cu Elveția de la EURO: „Nici măcar Dumnezeu”
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Superliga
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Sărbătoare la Focșani, dar nu pentru CS Dinamo! Echipa Ministerului de Interne, un nou FAIL în goana după Liga 2! Cunoaștem ultima echipă promovată în liga secundă
Liga 2
Sărbătoare la Focșani, dar nu pentru CS Dinamo! Echipa Ministerului de Interne, un nou FAIL în goana după Liga 2! Cunoaștem ultima echipă promovată în liga secundă

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (6)
sandiego
sandiego  •  23 Mai 2024, 04:59

precis te califici cu olaru care joaca mai mult pe burta si cu ochii la arbitru sa-i dea penalty sau lovitura libera!

tomitan
tomitan  •  23 Mai 2024, 03:14

Țară!Țară! Vrem in Champions League! Dar cu cine ? Cu Mbape de Romania pe care arabi nici macar maruntisul din buzunare nu-l dau ca sa-l transfere.Cu pensionarii Chiricheș si Chipciu 34& 35 de ani , care nu mai pot duce un meci international cap-coada.De ce au ales oare sa joace in Superliga? Ptr ca totul este ca un spriț de vară ,fara antrenamente dure,sau meciuri care necesita efort maxim.Este exact cum ai lucra la o multinationala 15-20 ,sa faci banul sa te aranjezi , apoi sa-ti tragi un job de bugetar ca sa te relaxezi pana la pensie. Dacă FCSB va ajunge in grupele Conference League, atunci va fi o mare performantă. Champions League este ptr marii investitori nu ptr scârțari cu ariciul in buzunar.Ca sa iei masa intr-un restaurant de lux nu-i problema , dar sa stai la masa cu cei bogati e mai greu.In primul rând trebuie sa ai educatia,mentalitatea si viziunea lor,iar aceste 3 lucruri de baza ii lipsesc lui Gigi si nu numai lui ci la majoritatea oamenilor de afaceri din Romania. PS.99% din oamenii de forbal de pe plaiurile mioritice au mentalitatea lui Giovani Becali : " parchez masina ,dau 1 milion șpagă.Fac consumatie de 7 las 2-3 milioane spaga.Eu sunt mafiotul,șmecherul!Nu discut cu oricine ,nu bag in seama pe oricine!" Oare asa se comporta si Stephen Pagliuca, om educat la Duke Univ. & Harvard,actionarul majoritar al Atalantei Bergamo,noua castigatoare a Europa League?

dobrin
dobrin  •  23 Mai 2024, 02:56
Postat de _Van_Basten pe 22 Mai 2024, 21:46

"...jucător de excepție, care să facă diferența. Iar ăsta este Florinel". Mai e ceva de spus?!

Stie sa faca si diferenta si suma. Iar Timofeciuca stie si produsul.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează