TIMP LIBER  »  MUZICA&FILM  »  SUPER PARTY

Fete frumoase, cea mai bună muzică şi o atmosferă incredibilă! Toate în Bucureşti, la Sensation White

Sensation White în Amsterdam +21   FOTO
Sensation White în Amsterdam

Articol de GSP - Publicat marti, 28 februarie 2012 00:00 / Actualizat marti, 28 februarie 2012 12:32

Pe 21 aprilie 2012, in premiera in Romania, Sensation, cel mai cunoscut eveniment dance din Europa, transforma Pavilionul Central al Romexpo Bucuresti in "Ocean of White".

ID&T isi uneste fortele cu Events pentru o noapte incendiara! Peste un million si jumatate de oameni din 20 de tari de pe 4 continente au participat pana acum la Sensation, unul dintre cele mai titrate branduri de eveniment de pe mapamond. Dincolo de dress-code-ul obligatoriu care l-a facut faimos si care se pastreaza (toti participantii se imbraca in mod traditional exclusiv in alb), Sensation este un show complex, glamour, un cocktail sclipitor de muzica, dans, lumini, teatru, coregrafie si efecte pirotehnice. DJ faimosi la nivel international mixeaza o noapte intreaga intr-un decor fantastic, opulent. Accesul este permis exclusiv persoanelor peste 18 ani.

Biletele au intrat in vanzare in reteaua Eventim. Primele 1000 de bilete in Ring au un pret special de 175 de lei. Biletele la categoria Deluxe costa 440 lei, iar la categoria VIP, 770 lei (loc rezervat la masa & voucher consumatie bar 100 lei incluse). Dupa epuizarea primelor 1000 de bilete la pret special, biletele in Ring vor costa 240 lei. Tichetele sunt disponibile in reteaua nationala Eventim din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti si Humanitas si pe www.eventim.ro. Pot fi achizitionate si in doua rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polona nr. 15.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
coty_iulian
coty_iulian  •  29 Februarie 2012, 00:37

am un feeling ca o sa iasa romaneste . q furat bataie si etc , ca asa se intampla cand romanu de tarzan bea o bere si da cineva peste el :-j sau il calca din greseala , mai ales ca aqu o sa se poarte alb . adevaratul Sensation White e pe Amsterdam Arena sh atata :X

alecsss
alecsss  •  28 Februarie 2012, 14:31

Eu i-as chema pe Slayer :)))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează