GSP SPECIAL  »  PUBLICITATE  »  ADVERTORIAL

Ce șanse sunt să avem parte de o reeditare a finalei Champions League din 2013?

Articol de GSP - Publicat marti, 07 mai 2024 13:09 / Actualizat marti, 07 mai 2024 13:11

Prima manșă a semifinalelor din Champions League a amânat deznodământul pentru retur. În acest moment, nicio echipă nu se poate considera cu un pas în finală, având în vedere echilibrul din meciurile tur. Marți și miercuri vom afla cele două echipe care vor lupta pentru marele trofeu.

Programul semifinalelor Champions League este următorul:

·      Marți, de la ora 22:00: PSG - Borussia Dortmund (0-1 în tur)

·      Miercuri, de la ora 22:00: Real Madrid - Bayern München (2-2 în tur)

În 2013, finala s-a disputat tot pe stadionul Wembley din Londra, iar Bayern München a învins-o pe Borussia Dortmund. Se poate repeta scenariul și în 2024?

Bayern și Borussia Dortmund sunt bine poziționate înaintea returului, iar agenția de pariuri online Unibet oferă cota 5.70 pentru o finală Made in Germany. Pot însă Bayern și Dortmund să reziste, având în vedere că pornesc ca outsider-e la calificare? Te invităm să descoperi prezentarea celor două meciuri și ponturi la pariuri alese din oferta Unibet.

PSG - Borussia Dortmund

Borussia Dortmund a câștigat cu 1-0 în prima manșă, după un gol marcat de Fullkrug. PSG a avut însă numeroase ocazii de a marca și a trimis mingea de două ori în bară. Returul se anunță așadar incendiar, iar PSG păstrează încă un avantaj, deși a pierdut prima manșă.

Pentru Borussia Dortmund, aceasta este a patra semifinală de Champions League și prima din sezonul 2012/2013 încolo. Atunci a ajuns în finală, unde a fost învinsă de Bayern München pe stadionul Wembley. De partea cealaltă, PSG este în semifinale pentru a treia oară în ultimii cinci ani, dar o singură dată s-a calificat în finală. Interesant este că atunci confruntarea din semifinale s-a disputat într-o singură manșă.

PSG se bazează și pe faptul că i-a învins clar pe Dortmund pe teren propriu în faza grupelor, scor 2-0. Iar jocul echipei îi dă încredere lui Luis Enrique că francezii pot ajunge în a doua finală de Champions League din istorie. La calificare, PSG are 1.65, iar Dortmund are 2.15. În schimb, pentru un pronostic 1X2, PSG are 1.49, egalul are 4.70, iar succesul lui Dortmund are 6.40. Este de așteptat ca francezii să atace în valuri și să își dorească să ia un avans confortabil încă din primele minute.

Ce șanse sunt să avem parte de o reeditare a finalei Champions League din 2013?

Real Madrid - Bayern München

Acest meci pornește de la scorul 2-2, după ce în confruntarea de la München am văzut mult spectacol. Va fi a 28-a întâlnire dintre cele două echipe. Până acum, Real Madrid a câștigat de 12 ori, Bayern de 11, iar 4 meciuri s-au terminat la egalitate. În schimb, Real are 9 victorii acasă, de 2 ori a terminat la egalitate și doar de 2 ori a pierdut pe teren propriu contra bavarezilor.

Trupa lui Carlo Ancelotti are motive serioase să creadă în calificare și să continue lupta pentru al 15-lea trofeu de Champions League din palmares. Mai mult, Real Madrid se descurcă excelent contra cluburilor din Germania pe teren propriu: a suferit doar 3 înfrângeri în 38 de partide oficiale.

Cât privește cotele la pariuri, Real Madrid are 1.45 să se califice, iar Bayern are 2.65 la Unibet. Pentru succesul în timpul regulamentar, Real are 1.94, egalul are 3.75, iar succesul lui Bayern are 3.85.

Ce șanse sunt să avem parte de o reeditare a finalei Champions League din 2013?

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment și sunt preluate din oferta Unibet. Aici, utilizatorii își pot încerca din nou norocul la Predictorul Champions League, la care pot câștiga 125.000 RON Cash complet gratuit - răspunzând corect la toate întrebările selectate.

Într-o altă campanie, utilizatorii care optează pentru promoție pot ajunge la EURO 2024. Fiecare 100 RON depuși le oferă o șansă de câștig la extragerile săptămânale în care se oferă 2 bilete la meciurile României de la EURO 2024 + 5.000 RON pentru transport și cazare, alături de alte 199 de premii atractive.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează