SPORTURI  »  AUTO  »  FORMULA UNU/MERCEDES

Michael Schumacher a primit ultimatum din partea echipei Mercedes

Articol de GSP - Publicat joi, 07 octombrie 2010 00:00

Echipa de Formula 1 Mercedes i-a dat un ultimatum pilotului german Michael Schumacher, căruia, în cazul în care va avea sezonul 2011 la fel de dezamăgitor ca 2010, ar urma să i se rezilieze contractul cu un an înainte de termen, susţine cotidianul Bild

 

Cotidianul german a precizat că oficialii de la Mercedes nu mai sînt dispuşi să tolereze o astfel de diferenţă între performanţele piloţilor Nico Rosberg (25 de ani) şi Schumacher (41 de ani).

"Sînt mulţumit de ce a făcut Nico. Acum aşteptăm să progreseze Michael, care încă nu este la cel mai bun nivel. Aş fi preferat ca piloţii noştri să se afle în concurenţă permanent, nu este bine cînd un pilot este departe de celălalt", a declarat directorul Ross Brawn, potrivit Bild.

"La acest moment, Michael e conştient că piloţii mai tineri sînt mai rapizi şi mai motivaţi. La 41 de ani, Schumacher nu mai poate, pur şi simplu, să rivalizeze cu Rosberg", a declarat Flavio Briatore.

Schumacher, septuplu campion mondial, ocupă în prezent locul 10 în clasamentul general al Campionatului Mondial de Formula 1, cu 46 de puncte, în timp ce Rosberg se află pe poziţia a şaptea, cu 122 de puncte.

De la revenirea în competiţii, cele mai bune rezultate obţinute de Michael Schumacher au fost clasarea pe locul 4 la GP-urile de la Barcelona şi Istanbul. Contractul pilotului german cu Mercedes va expira în 2012.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează