SPORTURI  »  AUTO  »  MERCEDES

Michael Schumacher: "Situaţia în care mă aflu mă motivează şi mai mult"

Articol de GSP - Publicat sambata, 01 mai 2010 00:00

Germanul Michael Schumacher (Mercedes) a declarat că debutul dezamăgitor de sezon în Campionatul Mondial de Formula 1 îl motivează şi mai mult, însă a precizat că nimeni nu trebuie să se aştepte la o victorie a sa în Marele Premiu al Spaniei, de săptămâna viitoare, informează AFP.

"Sper să realizez la Barcelona o cursă mai bună decât cea din China. Însă, ştirea cea bună este că după trei ani de absenţă sunt extrem de motivat. Situaţia mea din acest moment mă motivează chiar şi mai mult", a spus Schumacher pe pagina sa de web.

După patru etape din acest sezon, Michael Schumacher, de şapte ori campion mondial de F1, ocupă locul 10 în clasamentul piloţilor, la 50 de puncte distanţă de britanicul Jenson Button (McLaren) şi 40 de puncte de coechipierul său de la Mercedes, germanul Nico Rosberg.

"Toate echipele vor sosi la Barcelona cu maşini îmbunătăţite, şi noi la fel. Lucrăm la îmbunăţiri generale aduse maşinii, care să-i sporească fiabilitatea. Progresul nostru la Barcelona se va vedea, însă nimeni nu trebuie să se aştepte ca noi să ne distanţăm imediat", a mai spus Schumacher.

Marele Premiu al Spaniei se va desfăşura, pe 9 mai, pe circuitul de la Barcelona.

Mediafax

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
 •  09 Mai 2010, 10:42

nici macar sa traduceti corect nu stiti? :(

 •  01 Mai 2010, 21:52

Our step forward in Barcelona will be bigger than you can make at each race during the flyaways but it would not be realistic to expect us to suddenly be competing right at the front Boilor... nu a spus ca nu se vor distantza imediat... A spus ca "nu ar fi realistic sa va ashteptatzi ca Mercedes sa lupte brusc pentru primele locuri."

Vezi toate comentariile (2)
Comentează