SPORTURI  »  AUTO  »  LANSARE

Noua generaţie Mercedes - Benz Viano a fost lansată în România » În haine noi

Articol de - Publicat vineri, 15 octombrie 2010 00:00

Lider în clasa sa, Mercedes-Benz Viano a avut întotdeauna cel mai ridicat standard de confort. Noul Viano a primit un facelift, maşina restilizată fiind din această lună şi pe piaţa românească.

La exterior, germanii au umblat un pic, grila radiatorului schimbînd faţa lui Viano. Luminile pentru condus de zi sînt integrate cu propria sursă de iluminare în carcasa farurilor împreună cu farurile de ceaţă.

La interior, Viano este mai dotată şi poate fi personalizată. Elemente speciale, lumină ambientală, priză adiţională, schimbător nou de viteze, volan multifuncţional cu patru spiţe cu detalii cromate, o nouă generaţie de sistem audio şi, nu în ultimul rînd, funcţii media.  În rest, piele Nappa, aplicaţii cromate şi finisaje de maşină premium.

Mediul nu putea fi ingonat de cei de la Mercedes. Viano oferă motoare prevăzute cu tehnologia BlueEFFICIENCY. Toate propulsoarele respectă normele Euro 5, consumul de combustibil este mai mic, iar emisiile de CO2 a fost redus cu pînă la 15 procente. Puterea motoarelor variază de la 136 CP pînă la 258 CP. Motoarele diesel  2.2 CDI şi 3.0 CDI oferă o putere de 163 CP şi, respectiv, 224 CP.

32.693 euro (TVA inclus) este preţul de bază pentru un Mercedes-Benz Viano CDI 2.0,136 CP, echiparea Trend

47.176 de euro (TVA inclus) costă vîrful de gamă, un Viano 3.5 AMB/E, 258 CP, benzină, echiparea Ambiente

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează