GSP.RO  »  GSP SPECIAL  »  SCANDALUL PARIURILOR

Bet365.com nu mai funcţionează în România, însă a listat la pariuri live meciuri U19 de la noi! » "S-a pîngărit fotbalul"

Articol de , - Publicat duminica, 08 noiembrie 2015 00:00

Aşa descrie situaţia oficialul oaspeţilor, Daniel Ghiorghiţă: în această săptămînă, jocul din campionatul de juniori republicani dintre Drobeta şi FC Hunedoara, 1-1, a fost disponibil în oferta operatorului englez.

Deşi au existat mereu discuţii din cauza listării partidelor din liga a doua sau a treia la pariuri live, mai nou operatorii selectează şi partide din campionatul de juniori republicani!

Site-ul local absport.ro a prezentat cazul meciului dintre Drobeta Turnu-Severin şi FC Hunedoara U19, disputat pe 4 noiembrie şi încheiat egal, 1-1. Disponibil live inclusiv la bet365.com, site interzis în România!

"Nu sîntem de acord"

Mai mult, respectiva partidă nu face parte nici măcar din Liga Elitelor, competiţia inaugurată în această toamnă de FRF, ci din campionatul regulat, inferior valoric. În imaginea postată de sursa amintită, la pauză, Drobeta conducea cu 1-0. Iar cota pentru egal, meciul terminîndu-se 1-1, era extrem de ofertantă. 6.00!

"Nu sîntem de acord cu aşa ceva. Este dureros unde s-a ajuns, mi se pare că s-a pîngărit fotbalul prin pariuri la juniori. O goană după bani, s-a ajuns prea departe! Înţelegem să fie disponibile partide din Liga 1, chiar liga a doua", a punctat Daniel Ghiorghiţă, oficial la FC Hunedoara.

"Nu acuz pe nimeni, dar am semne de întrebare. De ce Hunedoara, din liga a treia, e mereu la pariuri, mai nou şi la juniori?! Sperăm ca FRF să ia măsuri"
Daniel Ghiorghiţă, oficial FC Hunedoara

Site-uri închise, utilizatori pasibili de amenzi!

Alte două site-uri cunoscute în lumea jucătorilor online, stargames.com și skill7.com, au fost blocate de ONJN. Ambele au permis accesul românilor între 10 şi 30 septembrie, deşi n-aveau licenţă, iar utilizatorii din perioada respectivă riscă aceleaşi amenzi ca pariorii de pe bet365.com, între 5.000 şi 10.000 de lei!

În plus, Public Bet, o casă terestră cunoscută în ţară, s-a retras şi, conform paginii web, ar avea şanse să revină pe piaţă abia în decembrie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
theplayerr
theplayerr  •  08 Noiembrie 2015, 13:23

Paranoia totala ... Pe marile site-uri de pariuri din lume pe pariaza pe meciuri din ligi inferioare , sub 21 etc... Sunt atatea evenimente sportive care ar trebui prezentate in mizeriile de ziare gen gsp si prosport...Din pacate OTV-ul a lasat o mostenire teribila ziarleor mai sus mentionate ...Putin sport si mult scandal ... mi-e lehamite

1017673921618629
Catalin Craciun  •  08 Noiembrie 2015, 11:08

Si nu doar bet365 a preluat ci si NETBET...

21lva
21lva  •  08 Noiembrie 2015, 09:33

Spălare de bani. multe meciuri sunt trucate chiar de casele de pariuri. Altfel ce rost ar avea să bagi în ofertă un meci de juniori dintr-un fotbal falimentar dintr-o țară coruptă până -n măduva oaselor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează