GSP.RO  »  GSP SPECIAL  »  TOTUL DESPRE SUBIECTUL FIERBINTE AL SĂPTĂMÎNII

Ediție specială a Gazetei » Scandal în pariuri: 50.000 de români amenințați cu amenda! Cine e în spatele deciziei, ce spun avocații, ce crede Tolontan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 21 octombrie 2015 01:04

Decizia anunţată ieri în exclusivitate de GSP.ro a produs forfotă în lumea pariorilor din ţară, iar ediția tipărită de azi a Gazetei dezvoltă pe larg acest caz și publică informații și reacții în premieră. 

CE S-A ÎNTÎMPLAT

Românii care au plasat pariuri pe bet365.com între 10 şi 30 septembrie vor primi o amendă între 5.000 şi 10.000 lei, conform reprezentanţilor Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc!

În total, este vorba de 54.000 de pariori și deja s-au primit primele amenzi! (Vezi aici facsimil)

Deși la 1 octombrie bet365.com obținuse licența temporară pentru pariuri online, aceasta a fost retrasă de ONJN la două săptămîni de la acordare. Motivul? Site-ul nu a blocat accesul clienților români după 10 septembrie, cînd a luat sfîrșit perioada de grație oferită de ONJN pentru intrarea în legalitate.

"Ai jucat un leu, vei fi amendat conform OUG 77/2009, cu modificări şi completări aduse prin OUG 92/2014", a punctat reprezentantul Oficiului.

CITEȘTI ÎN EDIȚIA TIPĂRITĂ A GAZETEI DE AZI:

Andreea Iordache, purtătoarea de cuvînt a ONJN, a răspuns celor mai importante întrebări ale cititorilor:

- De ce nu s-au dat avertismente? 

- Va fi amendat şi cine a alimentat contul cu bani, însă nu a jucat?

- Cum ştiu dacă sînt pe lista neagră?

- Cum s-a făcut rost de baza de date? Direct de la bet365?

De asemenea, ziarul dezvăluie ce personaj este în spatele deciziei, cine e șefa ONJN, ce spun avocații contactați de reporterii GSP și publică lista site-urilor unde se poate paria legal online. În paginile 2-3, ai și opinia lui Cătălin Tolontan despre acest caz. 

Ediția printată poate fi citită din zori la chioșcuri sau după ora 1:00, în varianta digitală - AICI

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (35)
cocytyc
cocytyc  •  21 Octombrie 2015, 10:13

da

910969558983881
Ciprian Florescu  •  21 Octombrie 2015, 09:19

Pai normal ca sunt cu epoleti, la cine sa fi apelat tovarasul ghita daca nu la colegii lui. Ziaristii adevarati sa cerceteze relatia dintre ghita, ponta si winmasters, nu e intamplatoare aceasta ordonanta de urgenta.

1680107298870464
Marian Badoi  •  21 Octombrie 2015, 09:19

Loteria Romană are licență ?Voi toți cei care mergeți să luați un bilet la loto sau la parisport ați văzut cumva ceva ca sală aceea este licențiata de ONJN. O să ieșim afară din sală și ne așteaptă poliția să ne amendeze ca poate nu au primit licență.CULMEA ESTE CA NI SE CERE SA STIM DACA VREUN SITE ARE SAU NU LICENTA.REPET o întrebare de ce pe 15 octombrie ONJN A DAT O DECIZIE ,URMATA DE BLOCAREA ACCESULUI LA BET 365,iar în 10 septembrie ONJN STIIND ca bet365 are probleme cu LICENTIEREA nu a BLOCAT ACCESUL la acest site.?Aduc aminte ca în urma cu un an un site de matrimoniale a fost BLOCAT în 24 de ore de Poliția Romană fără probleme.Deci ONJN cu bună știință a lăsat bet365 să funcționeze,să înșele jucătorii romani,neluand nicio măsură mediatică,decât după aproape o lună de zile.Hai să vedem dacă nu cumva noi am fost INSELATI.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează
Close