GSP.RO  »  GSP SPECIAL  »  PETROLUL

FOTO Show pentru legende » Petrolul a rememorat printr-un amical special victoria cu Liverpool

Fanii ploieşteni au realizat o coregrafie inedită la evenimentul de sâmbătă +3   FOTO
Fanii ploieşteni au realizat o coregrafie inedită la evenimentul de sâmbătă

Articol de - Publicat luni, 17 octombrie 2016 00:00

În faţa a peste 5.000 de fani adunaţi pe "Ilie Oană", Petrolul a oferit o seară magică veteranilor care au învins Liverpool în 1966, 3-1 în Cupa Campionilor Europeni: tur de onoare pe acordurile Filarmonicii din Ploieşti şi spectacol coregrafic de clasă în tribune.

Petrolul a continuat sâmbătă seară seria evenimentelor care marchează 50 de ani de la victoria cu Liverpool, 3-1 în Cupa Campionilor Europeni.

După ce, miercuri, supravieţuitorii succesului din urmă cu jumătate de secol au participat la un dineu organizat în cinstea lor, sărbătoarea s-a mutat pe stadion, unde peste 5.000 de fani au creat o atmosferă senzaţională pentru singurii români din istorie care au îngenuncheat "cormoranii".

În frunte cu Mircea Dridea

În absenţa lui Alexandru Boc (70 ani) şi Dumitru Munteanu (84 ani), sextetul Mircea Dridea (79 ani), Eduard Iuhasz (74 ani), Octavian Dincuţă (69 ani), Alexandru Pall (75 ani), Virgil Dridea (75 ani) şi Camil Oprişan (69 ani) a făcut turul de onoare al arenei pe un fond sonor asigurat de instrumentişti de la Filarmonica din Ploieşti. Iar legendele "lupilor" au primit din partea clubului un tablou cu echipa campioană din '66 înconjurată de instantanee din partida cu englezii şi din presa vremii.

Un meci de old-boys între foste legende petroliste a completat filmul, printre protagonişti aflându-se Jipa, Răchită, Abăluţă, Cr. Vlad, Zmoleanu, Baştină sau Zafiris.

Surprizele din tribune

Iar suporterii au pus în scenă o coregrafie spectaculoasă: prima pagină din "Sportul popular" din 13 octombrie 1966, ziarul care remarca victoria legendară, fanionul oficial al partidei, tabela de marcaj cu scorul final, chipurile jucătorilor care au fost pe teren la succesul cu 3-1.

Toate pe înaltul tribunelor, de o parte şi de alta a arenei, într-o desfăşurare fastuoasă, marcată în timpul partidei de campionat din liga a patra cu CS Cornu (3-1) şi cu un show pirotehnic remarcabil.

Cerută de soţie pe gazon

Seara de 15 octombrie 2016 va rămâne un moment aparte şi pentru unul dintre jucătorii Petrolului, Gabriel Nae. Fotbalistul a cerut-o în căsătorie chiar pe gazon pe prietena sa, Alina, invitată iniţial pe teren în calitate de câştigătoare a unei tombole.

De fapt, scenariul a fost acela de a i se oferi lui Nae posibilitatea de a-i dărui Alinei un buchet de flori şi a-i adresa la microfon întrebarea-cheie "Vrei să fii soţia mea?".

1e locul pe care îl ocupă Petrolul Ploieşti în L4: a înregistrat 8 victorii şi o remiză, mâine e derby-ul cu Băicoiul, poziţia secundă, cu trei puncte mai puţin decât liderul

10dintre foştii stranieri ai "lupilor" au transmis mesaje video cu motto-ul "Petrolul nu moare!" derulate pe tabela de marcaj: De Lucas, Albin, Hamza, Romario, Faug-Poret, Guerriero, Prso, Mustivar, Geraldo şi Pecanha

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează