GSP.RO  »  SPORTURI  »  SNOOKER

Marți se pun în vânzare biletele pentru patrulaterul de snooker de la București » Toate detaliile, prețuri

Articol de GSP - Publicat luni, 29 februarie 2016 18:07

Gazeta Sporturilor a dezvăluit în exclusivitate cele patru nume care vor veni timp de două zile la București! Ronnie O'Sullivan, Stephen Hendry, Steve Davis și Jimmy White erau anunțați să joace împreună pe 2 și 3 aprilie la Circul Globus din Capitală. Din cauza unor probleme personale Steve Davis nu va putea ajunge la București, locul acestuia fiind luat de Mark Williams. 

Pentru cele două zile de show de la București se vor vinde mai multe tipuri de bilete fanilor snookerului de la noi. Vor exista abonamente valabile pentru cele două zile de spectacol, apoi se vor comercializa permise de acces pentru fiecare zi în parte.

Biletele se vor pune în vânzare marți, 1 martie, la ora 12:00, pe site-ul eventim.ro, iar prețurile sunt cuprinse între 100 și 800 de lei. Tichetele sunt împărțite pe cinci categorii: 100 lei prețul unui bilet de categoria a III-a, 200 de lei la categoria a II-a, 300 de lei la categoria I și 500 de lei la categoria VIP.

Pe lângă acestea, se vor scoate la vânzare și pachete VIP special, dar într-un număr foarte, foarte limitat. Odată cumpărate, posesorii beneficiază de facilități din partea organizatorilor, autografe de la cele patru vedete, dar și o seară after-party, la unul dintre cele mai de top cluburi din București. Prețul unui astfel de pachet costă 800 de lei.

"Vor fi două zile senzaţionale şi promit încă de pe acum iubitorilor snookerului că vor trăi experienţa vieţii! O să fie un eveniment mult mai atractiv"
Adrian Thiess, organizator

CINE TRANSMITE DEMONSTRATIVUL DE LA BUCUREȘTI

Organizatorii patrulaterului au deja mai multe discuții în ceea ce privește postul de televiziune din România pe care vor fi transmise cele patru meciuri de la București. După cele două meciuri dintre Ronnie O'Sullivan şi Stuart Bingham, interesul a crescut, iar cei care se ocupă de patrulaterul din aprilie vor ca partidele să treacă și granițele țării.

"Suntem în discuții cu posturi importante din România. E adevărat că în acest moment snookerul este într-o creștere în România și mă bucură asta. E posibil să testăm varianta Pay-Per-View. Mai mult, ne gândim și la o aplicație de stream pentru ca iubitorii celor patru jucători fabuloși să vadă show-ul din România", a dezvăluit Adrian Thiess.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
schwartz69
schwartz69  •  01 Martie 2016, 08:29

mi-ar fi placut sa-l vad pe Steve Davis, mi-as fi amintit de zilele in care am deschis ochii pe snooker si totodata l-as fi vazut live pe idolul meu !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează