FOOTBALL  »  NATIONALA  »  ITALIA - ROMÂNIA 2-2

6 reacții după Italia - România 2-2 » Chiellini și Montolivo au comentat și amînarea meciului Germania - Italia: "Nu știu unde vom ajunge așa"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 noiembrie 2015 01:06

România a remizat la Bologna cu Italia, scor 2-2, iar rezultatul nu îi mulțumește pe jucătorii gazdelor, însă tricolorii se declară mulțumiți. 

"Atmosfera a fost una foarte bună, mi-a plăcut cîți români au fost la meci și cum ne-au încurajat și mi-aș dori să vină la fel și la Campionatul European. E un rezultat bun avînd în vedere faptul că am întîlnit o echipă mare, cu jucători valoroși. Am început destul de bine jocul, ne-am creat ocazii, dar apoi ne-am retras. însă este un rezultat foarte bun împotriva lor. Golul cu siguranță este unul important, care îmi dă încredere și moral pentru viitor", a spus Bogdan Stancu.

"Trebuia să cîștigăm, dar este nevoie să ne îmbunătățim jocul pentru că mai este puțin timp pînă la Euro. Baza există, dar trebuie mai mult. Nu pot spune că ne lipsește ceva, este vorba de mici detalii. Din păcate, am auzit că două meciuri nu s-au disputat astăzi din motive de siguranță. Nu știu unde se va ajunge în felul acesta. Sînt fericit, este o realizare mare dacă au dejucat planurile teroriștilor. Este un moment important, dar ceea ce mă interesează este ca echipa să cîștige. Vom merge la Euro și sper să jucăm mai bine decît în ultimele două meciuri amicale", a spus Chiellini.

"A fost un test bun, ne-am bucurat de acest meci. Ne-am bucurat că am scos un egal pe final, cu toate că meritam mai mult, părerea mea. Acel penalty nu a fost. Avem multe de învățat de la acest meci", a zis și Hoban.

"Sînt foarte fericit că am avut șansa să debutez. Sper să fiu chemat în continuare și sper să am șanse să joc. Este greu să intru în primul 11, pentru că joc pe același post cu omul care este căpitan, dar sper totuși să prind mai multe meciuri", a zis și Steliano Filip.

"A fost un test OK împotriva unei echipe foarte bune. Am obținut un rezultat bun, puteam să obținem și mai mult de atît. Una peste alta este un rezultat echitabil", a spus Raț.

"Nu știu ce s-a întîmplat de s-a anulat meciul Germania - Olanda, așa că nu pot să îmi dau cu părerea. Cu toții vrem să ne continuăm în liniște viețile. Îmi pare rău că în ultimele două partide amicale nu am cîștigat, deși jocul a fost unul bun. Astăzi am primit două goluri pe care le puteam evita și trebuie să ne îmbunătățim jocul în acest sens", a spus Montolivo.

Citește și:

România s-a calificat în semifinalele Europeanului de minifotbal » Urmează marele test: reeditarea finalei CM din 2023
Altele
România s-a calificat în semifinalele Europeanului de minifotbal » Urmează marele test: reeditarea finalei CM din 2023
Kosovarii anunță: „Au bătut palma cu Rapid” » Cât încasează Șucu în total pe Krasniqi și Rrahmani
Superliga
Kosovarii anunță: „Au bătut palma cu Rapid” » Cât încasează Șucu în total pe Krasniqi și Rrahmani
Reacția lui Mititelu, când a auzit ce a spus Claudiu Niculescu în „războiul Craiovelor”: „Caracter și bărbăție, nu lașitate!”
Liga 2
Reacția lui Mititelu, când a auzit ce a spus Claudiu Niculescu în „războiul Craiovelor”: „Caracter și bărbăție, nu lașitate!”

Avem lista de rezervă a selecționerului României! Cele 4 nume de back-up pentru Euro 2024 + termenul pentru închiderea listei

Povestea României la primul Euro, din 1984: am lăsat Italia acasă! » Fără niciun stelist, cu cel mai tânăr selecţioner pe bancă şi debutul lui Hagi la un turneu final la doar 19 ani


Comentarii (1)
helena
helena  •  18 Noiembrie 2015, 11:59

Acum nu stiu, poate sunt subiectiva: eu nu am vazut penalty, dar am vazut un ofsside de doi metri..... E un amical, care nu ne strica palmaresul si nici nu n-il imbunatateste. Daca se vor pregati bine ii vad capabili sa iasa din grupe. Am citit in presa din strainatate: Romania alaturi de Belgia si Tara Galilor este echipa de la care se asteapta surpriza...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează