FOOTBALL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA

Ce urmează după EURO » Acestea sunt variantele Federației pentru postul de selecționer

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 mai 2016 01:00

FRF tatonează încă soluţiile de selecţioner pentru viitoarea campanie. Iordănescu nu prea mai e dorit în fruntea naţionalei după turneul final. S-ar prefera aducerea unui străin, iar dintre tehnicienii români Contra ar fi favorit.

Mai sunt circa trei săptămâni până la startul EURO, marea majoritate a naţionalelor și-au stabilit deja strategia și staff-ul pentru preliminariile CM care vor demara în septembrie, dar viitorul băncii tehnice a României rămâne încă un mister.

10 iulie 2016 e data la care Iordănescu și secunzii Badea, Isăilă și Moldovan își termină contractele cu naționala

FRF evită deocamdată să ofere un răspuns tranșant pe această temă, continuă sau pleacă Iordănescu?, astfel încât se păstrează suspansul.

Cel mai probabil, actualul selecționer nu va mai rămâne la prima reprezentativă și după turneul din Franța.

Sursele GSP au aflat ce variante studiază conducerea FRF pentru a-l înlocui pe Anghel Iordănescu, printre priorități fiind un selecționer danez sau olandez. Dacă nu va fi un antrenor străin, cea mai la îndemână variantă este Cosmin Contra. Toate detaliile le afli din ediția tipărită a Gazetei Sporturilor. Poți răsfoi și online ziarul pe platforma digitală, aici!

ALTE ARTICOLE EXCLUSIV PRINT

"Cantonamentul de după meci e vital!" » Fostul medic al Stelei, Radu Paligora, are un mesaj important pentru jucători: "Nu vă mai biciuiți organismul!" » Ce spune despre cazul Ekeng

Nu ratați ponturile din pagina dedicată pariorilor!

Citește și:

România s-a calificat în semifinalele Europeanului de minifotbal » Urmează marele test: reeditarea finalei CM din 2023
Altele
România s-a calificat în semifinalele Europeanului de minifotbal » Urmează marele test: reeditarea finalei CM din 2023
Kosovarii anunță: „Au bătut palma cu Rapid” » Cât încasează Șucu în total pe Krasniqi și Rrahmani
Superliga
Kosovarii anunță: „Au bătut palma cu Rapid” » Cât încasează Șucu în total pe Krasniqi și Rrahmani
Reacția lui Mititelu, când a auzit ce a spus Claudiu Niculescu în „războiul Craiovelor”: „Caracter și bărbăție, nu lașitate!”
Liga 2
Reacția lui Mititelu, când a auzit ce a spus Claudiu Niculescu în „războiul Craiovelor”: „Caracter și bărbăție, nu lașitate!”

Avem lista de rezervă a selecționerului României! Cele 4 nume de back-up pentru Euro 2024 + termenul pentru închiderea listei

Povestea României la primul Euro, din 1984: am lăsat Italia acasă! » Fără niciun stelist, cu cel mai tânăr selecţioner pe bancă şi debutul lui Hagi la un turneu final la doar 19 ani


Comentarii (13)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  13 Mai 2016, 10:52

Gsp punct Ro stie tot, vede tot, simte tot, anticipeaza tot, inventeaza tot, nici nu e nevoie sa isi deplaseze *** pe teren, sunt atat de imaginativi in fata pc-urilor incat sunt demni de Pullitzer la categoria Fabule, Snoave, SF. Mai ales tontolan, the Big Boss, acest vraiment Conan Barbarul alias The Destroyer al civilizatiei umane din societatea autohtona ! Pai, nah ! la urma urmei, acesti breleantzi fac parte din trustul patronat de un umanoid cu dubla afectiune penala.. era sa zic, filiala, ca si odrasla lui progreseaza in materie. feriti linia 1, cad brevete de inventii !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  13 Mai 2016, 10:01
Postat de nebraska pe 13 Mai 2016, 02:37

recheblat se lauda ca poate antrena si nationala pe langa fcsb.

Duca-se sa ne scapam de el. Manelistul ne-a mancat campionatul anul asta!!

263902300609410
Laurentiu Craciun  •  13 Mai 2016, 09:31

Dar nu inteleg cum dracu a ajuns comunistul de Burleanu la concluzia ca ne- ar trebui un selectioner strain si cu atat mai mult Danez!??? Dar de ce nu un Ugandez un Chinez, pei ce Danemarca este cumva o forta mondiala in antrenori?? Dar stati linistiti Romania va juca cel putin semifinala CE si ne vom ruga de cascheta sa ramana!!!!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează