ESPORTS  »  FIFA 20  »  FIFA 21

Revoluția EA Sports: FIFA 21 schimbă tactica, aduce îmbunătățiri la pasare și un alt fel de duel contra calculatorului

Articol de - Publicat miercuri, 05 august 2020 12:04 / Actualizat miercuri, 05 august 2020 12:38

EA a eliberat primul trailer de gameplay, dar și noi detalii despre FIFA 21. Nici nu a început bine luna august și EA vine cu noutăți despre FIFA 21. Iar lucrurile par să arate cu adevărat bine. 

Printre noile mecanici se numără și un nou tip de dribling: Agile Dribbling, modelat după mișcările lui Bernanrdo Silva, un fin technician. Practic fotbaliștii cu skill mare la dribling vor putea controla balonul mai bine cu ambele picioare, vor putea evita mai ușor tacklingurile fundașilor și nici nu va fi greu de executat. 

FIFA 21: îmbunătățiri importante la capitoulul Inteligență Tactică

Până acum attribute ca viteză, dribling și șut erau exagerat de bune, practic un gamer putea utiliza doar fotbaliști cu astfel de calități pentru a abuza de sistem. Acest lucru nu va mai fi valabil, pentru că EA s-a asigurat că inteligența tactică este la fel de importantă. Practic un jucător nu va mai putea alerga pe lângă fundași așa ușor, un apărător bun se va putea opune mai ușor, să blocheze culoarele. În plus, în ofensivă, un jucător gen De Bruyne va fi decisiv prin pasele sale filtrante sau prin modul cum se va demarca intelligent ăn careu. Tactica va conta în sfârșit. 

De aceea modul în care jucătorii se vor demarca va căpăta o importanță mult mai mare, iar gamerii vor mai multe opțiuni de a desface o apărare. 

EA promite să elimine și acele momente când jucătorii se prăbușeau ca popicele după o coliziune, mai antrenau și alți fotbaliști. Acum va fi un sistem mai realist, natural, care să evite momentele hilare și enervante. 

Gamerii vor avea mai multe opțiuni de pasare

S-a lucrat și la pasele în adâncime, acestea nu se vor mai duce, simplu, pe culoarul jucătorului. Pentru că un fotbalist va avea mai multe posibilități de demarcare, o pasă poate fi mai puternică, sau cu efect, pentru a se potrivi mai bine

Un nou mod de dificultate a fost introdus pentru meciurile contra calculatorului. Denumit Competitor, acesta va fi cel mai dificil și va îmbina tactici adunate de la cei mai buni jucători profesioniști din lume. Astfel acesta va constitui un antrenament bun pentru un gamer. 

FIFA 21 va avea un nou nivel de dificultate contra calculatorului

Animațiile au fost și ele îmbunătățite, arată mai natural, mai fluide. Iar fanii echipelor mai mici, sau din campionate mai bine cotate au alt motiv de bucurie. Va exista un mod prin care își vor putea upgrada formația favorite, de la o stea, de exemplu, la 4, iar astfel va avea satisfacția să se dueleze cu forțele mondiale. 

EA a promis că va mai împărtăși și alte detalii, dar începutul nu sună deloc rău. 

Alte știri despre FIFA 21:

Fanii cer 3 stadioane legendare în FIFA 21

Încă un rival pentru EA Sports » Ce joc urmează să fie lansat

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează