FOTBAL  »  Superliga  »  GRASSHOPPER - STEAUA 1-0 (3-4 LA PENALTY-URI)

Gigi Becali: "Piţi mi-a adus numai retrogradaţi!" :X

Articol de - Publicat vineri, 27 august 2010 00:00

Becali s-a pornit împotriva fostului antrenor, pe care îl acuză pentru prima dată pentru campania de achiziţii din vara asta.

Gigi Becali a fost încîntat de Piţi cît au colaborat, acum i s-a pus pata pe fostul antrenor. "Ilie mi-a zis să facem achiziţii doar de la formaţiile de pe locurile 1-2, nu de la coada clasamentului. Piţurcă mi-a adus fotbalişti numai de la retrogradate, dar gata!, acum s-a schimbat politica. E altceva cu Ilie!".

Piţurcă a luat în vara asta 3 jucători de la Pandurii, echipă care picase în Liga a 2-a, dar s-a salvat după ce a cumpărat locul Internaţionalului. E vorba despre Stanca, Păcurar şi Martinovici. Pe lîngă ei, au mai venit şi doi din "B": Cosmin Matei, de la Farul, şi Gardoş, de la Chiajna. Piţi poate să-şi ia la Craiova o parte dintre oamenii favoriţi din Ghencea. "I-i dau la jumătate de preţ!", a anunţat Becali, care îi transmite, totuşi, fostului selecţioner: "Să uite de Dorel Stoica, să renunţe la el! N-are nici o şansă să-l ia".

13 jucători a cumpărat Piţurcă înaintea sezonului, pe care s-au plătit 2,4 milioane de euro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (54)
libertate.financiara
libertate.financiara  •  30 August 2010, 16:47

Poti face orice , daca iti doresti cu adevarat! Vrei bani mai multi ? Eu te pot ajuta cu o metoda superverificata si care chiar iti aduce bani! Investesti doar 9$ si poti castiga peste 504$ lunar. Detalii la email [email protected]

doxa
doxa  •  27 August 2010, 20:23

poza de la bac pt fetitele mele!!!!

elginhenantier
elginhenantier  •  27 August 2010, 15:29

... si rapidul e un cacat.(punct)ceva nou?...mai baiete tu nu intelegi ca toate echipele din Romania au infatisarea si textura asta? :))

Vezi toate comentariile (54)
Comentează