FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Gigi Becali a asigurat viitorul Stelei: "Avem parteneriat cu Academia Hagi. Avem prioritate la orice jucător"

Articol de GSP - Publicat marti, 02 octombrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 02 octombrie 2012 21:40

Patronul Stelei, Gigi Becali, a vorbit despre planurile de viitor pe care le are la Steaua. Finanţatorul echipei din Ghencea crede că în următorii ani Steaua se va autofinanţa, mai ales după parteneriatul încheiat cu Academia de Fotbal Gheorghe Hagi.

Becali vrea ca în următorii ani să aiba un profit considerabil şi să transforme Steaua într-un club profitabi, aşa cum nu mai este altul în România.

"De la anul şi în următorii 5 ani vreau să cîştig 150 de milioane de euro. Vreau să devenim primul club din România profitabil. De cînd am preluat Steaua sînt minus 35 de milioane. Naşul meu, Hagi, va ajuta Steaua.

El îi creşte, iar eu îi iau apoi. Am încheiat un parteneriat cu ei. Avem prioritate pentru jucătorii de la Viitorul. Nu doar cei care i-am dat noi acolo. Mai sînt alţii. Iancu, Chiţu şi încă cîţiva", a mai spus Becali.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (26)
soarerodion
soarerodion  •  03 Octombrie 2012, 17:10

Bun partenriat , imi plac cativa jucatorii de akolo si in plus vreo 10 sunt de la steaua 2 !

allen4ustar
allen4ustar  •  03 Octombrie 2012, 14:03

Imi place la nebunie cand vad asa comenturi :)))) mah baieti daca eram akm pe locu 8 radeati de numai puteati,k suntem praf bla bla bla,dar knd STEAUA e pe 1 loc muriti mah muriti ..ce sa ziceti blat,poi a fost blat si cu Sttutgart mah nepoate nu stiai :)))) tare prosti mai sunteti unii .. sa sti k si mama ta poate e stelista.. ce te faci atunci =)))) :)))))))))))))))

radu.de.la.faru
radu.de.la.faru  •  03 Octombrie 2012, 11:13

unde mama naibi ati scos tampenia asta ???, PAI DUPA CE IA FACUT BACALI LUI HAGI se stie "cazu" CAND LA DAT AFARA CA PE UN GUNOI de la STEAUA ...UITATIVA PE site-ul UEFA.COM si vedeti ce spune HAGI ...DA, PE VIITOR VA VINDE CATIVA FOTBALISTI de la VIITORUL CONSTANTA dar pe BANI GREI ...VISEAZA BECALI ...a bagat atatia bani in ACADEMIA de la OVIDIU HAGI ca sa ce ???...sa-i dea pe degeaba FOTBALISTI la STEAUA ???...si jucatorii aceia pe care ia luat HAGI de la STEAUA II sunt goniti de BACALI ca nu ia mai vrut, ACUM II VREA INAPOI cand vede ca joaca bine, SA FIE SANATOS becali , sunt FOTBALISTII VIITORULUI acum...

Vezi toate comentariile (26)
Comentează
Close