FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, AZI, ORA 20:30, ÎN DIRECT LA DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

FOTO şi VIDEO » MM a venit la conferinţă cu o cutie de carton: "Eu mă pregătesc de titlul cu numărul 4, rapidiştii au doar 3"

Articol de - Publicat duminica, 14 aprilie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 14 aprilie 2013 19:24

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a adus cu el o cutie de carton la întîlnirea cu reprezentanţii mass-media, de azi.

Oficialul roş-albaştrilor a anunţat că se va folosi la partida din această seară din Grant de cutia de carton: "De asta voi avea nevoie în Giuleşti pentru scuipatul din tribune care va veni ca racheta sol-sol".

"Îmi place enorm de mine, aşa ironic cum sînt. În trecut au fost două persoane în conducerea Rapidului care au făcut gesturi obscene. Nu am provocat eu.

Din momentul ce familia mea e înjurată în fiecare weekend, îmi permit şi eu cîte o ironie. Dacă cineva consideră provocatoare o rolă de leucoplast, care respectă legea gravitaţiei, mie sincer nu mi se pare", a spus managerul Stelei.

Pe vremea cînd ocupa poziţia de manager general la Unirea Urziceni, Mihai Stoica a respins categoric posibilitatea de a reveni la Steaua, atît timp cît Gigi Becali va fi patronul echipei. "Cît timp la Steaua vi fi Gigi Becali, eu nu voi mai merge acolo. Dacă aş avea de ales între a sta într-o cutie de carton şi a lucra cu Gigi Becali, aş alege prima variantă. Gigi jigneşte în permanenţă, foloseşte doar chestii tipice lui. Nu voi lucra cu Gigi Becali şi punct", spunea MM în 2009.

Vezi aici VIDEO conferinţa de presă!

Oficialul stelist a ţinut să explice declaraţia sa cum că nu a pierdut în faţa Rapidului: "Am spus că din 2004, echipele la care am fost n-au mai pierdut în faţa celor cu care jucăm azi pe acel stadion", a spus Mihai Stoica referindu-se doar la partidele jucate pe terenul Giuleştenilor.

MM i-a atacat pe rapidişti şi-n ceea ce priveşte victoriile rivalilor pe teren propriu: "De cînd sînt eu manager, Rapid nu ne-a bătut niciodată pe stadionul de sub Podul Grant. Doi ani la rînd am cîştigat titlul, în Cupa UEFA am mers noi mai departe, ce rivalitate să avem cu ei? Te bucuri că ai bătut în Ghencea, pe terenul echipei care a jucat nouă ani la rînd în Europa, cînd tu nu mergi în cupele europene. E o satisfacţie platonică. Eu mă pregătesc de titlul cu numărul 4, rapidiştii au doar 3 în toată istoria".

Derby-ul Rapid - Steaua va fi analizat la Meciul Zilei de la GSP TV, de la ora 22.15. Un fost stelist şi un fost rapidist, Cornel Cernea şi Adrian Iencsi, vor fi invitaţii lui Costin Deşliu.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (165)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  15 Aprilie 2013, 10:41

NN-MM, parerea mea este ca tu intr-o zi, o sa cam dai de dr@cu !

conasu_boeru
conasu_boeru  •  15 Aprilie 2013, 10:39
Postat de uncunoscator.. pe 14 Aprilie 2013, 19:06

Tot vestiarul stie ca Herea o sa vanda meciul, la fel cum a facut si Catalin Munteanu in toamna. Restul e istorie.

Se dovedeste ca nu esti ...."uncunoscator", ci un mincinos si un fraier !

toaderiii
toaderiii  •  15 Aprilie 2013, 09:57

si ne mai miram de unde atati nervi si incrancenare ca noi nu am provocat cu nimic!mi se face sila de astfel de oameni.

Vezi toate comentariile (165)
Comentează