FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA 1-1

Cifrele derby-ului Rapid - Steaua » Roş-albaştrii, superiori la toate capitolele! Performanţa impresionantă a lui Chiricheş

Articol de GSP - Publicat luni, 15 aprilie 2013 00:00 / Actualizat luni, 15 aprilie 2013 12:56

Rapid a surprins ţinînd în şah Steaua timp de 70 de minute, dar statistica arată că roş-albaştrii au dominat clar partida încheiată cu scorul de 1-1.

Pasul în spate făcut de giuleşteni după golul lui Herea din minutul 9 a înclinat balanţa iniţiativelor ofensive în favoarea Stelei. Jucătorii lui Reghecampf au cîştigat duelul la toate capitolele: posesie, pase precise, acţiuni de atac sau driblinguri reuşite.

Cea mai grăitoare este performanţa fundaşului central Vlad Chiricheş. Potrivit cifrelor oferite de InStat, Chiricheş a avut 9 driblinguri reuşite, mai multe decît întreaga echipă a Rapidului!

Cifrele derby-ului Rapid - Steaua:

Posesie: 35,6% - 64,4%
Pase precise: 230 - 466
Dueluri cîştigate: 106 - 136
Atacuri: 73 - 101
Driblinguri reuşite: 7 - 35
Acţiuni reuşite în atac: 294 - 572


Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (108)
andi13
andi13  •  16 Aprilie 2013, 12:46
Postat de b_zkit pe 15 Aprilie 2013, 18:40

Atunci de ce se mai tin statisticile astea ma? E clar de pana si orbu vede ca Steaua a jucat fotbal nu au stat la cipeala ca Rrapizdu.

eh haideti sa fim seriosi acum. Fobalul jucat in Romania este demn de liga a 4a in orice alta tara europeana. Calitatea fotbalului este sub orice critica - aici sint mai multe motive. In ceea ce priveste meciul de duminica trebuie sa recunosc ca Steaua a dominat sf primei reprize si repriza a doua. Au fost nenumarate sanse la care i-am urat familiei lui Pechania multa sanatate! Ceea ce conteaza este finalul de meci - la fluier arata tabela de marcaj 1-1. Punct si de la capat. Ultimul sut al stelistilor a pupat bara - am avut si noi noroc. Dar sincer.... nivelul fotbalului romanesc lasa extrem de mult de dorit.

cri5ti
cri5ti  •  15 Aprilie 2013, 20:11

pai cum ma fratilor a fost steaua superioara...ca doar Mucosul ala de Vasile Nicolae cu cerneala neuscata inca pe buletin...zicea ca ei au fost la toate capitolele peste steaua si meritau sa castige...singura explicatie pentru declaratia lui ar fi o sticla de Jagermeister dupa meci eventual...sau a visat tot timpul meciului...ca la meci sigur nu a participat de a facut astfel de declaratie

ro_army
ro_army  •  15 Aprilie 2013, 19:59
Postat de supereduardo10 pe 15 Aprilie 2013, 14:34

HAI CA ASTA E culmea va contraziceti de la articol la articol sa creada lumea ce super echipa e steaua...unde dr au dominat ca au avut trei ocazii rasuflate is alea din lovituri libere ...unde nmai pui ca au egalat dintr-un gul superbulanos dupa 2 devieri

Tu la ce meci te-ai uitat? Tractorul - Medgidia? Daca Iancu va dadea boaba aia in prelungiri, acum pun pariu ca toate croncanitoarele de sub podul grand se suiau pe balustrada podului si de aruncau in gol. Asa ca Mucles si dute si te culca obositule.

Vezi toate comentariile (108)
Comentează